PR CUAET
-
Скажіть це всіх просто перекидає на запис у черзі і все?
-
Привіт! Підкажіть чи є сенс зараз подаватися на подовження ворк перміту якщо він дійсний до 2027 року?
-
Одним ставлять цю позначку, іншим - ні. Це напевно залежить від офіцера. Але на стаді перміт для коледжа ви подаєтеся не по програмі CUAET, а тому, що зараховані на навчання. Щоб податися, треба мати лист-підтвердження від коледжу про зарахування на навчання.
-
Я думаю, що як завжди, все розписувати, щоб не було пропусків. І employed, і unemployed.
-
Немає вимоги до роботи
-
Робота не є умовою для отримання ВП.
-
А паспорт в них теж до 2027?
-
Доброго дня,чи може хтось допомогти.?Як я можу оформити на брата опікунство .Може хтось знає контакти юриста ?
-
Добрий день! Скажіть, будь ласка, я знаходжусь у Канаді, але ще не працювала тут, у пошуці роботи, можуть продовжити мені WP? Відсутність роботи на це не впливає?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/canadian-passports/translation-documents.html
-
Значить у них термін дії паспорта не дозволяє видати новий ворк перміт на повних 3 роки.
-
Дякую за відповідь! Гарного Вам дня!
-
Цікаво , що в тій же Альберті, якщо ти попав у вибірку, потім номінацію дають швидко
-
Дякую за відповідь! Гарного Вам дня!
-
Є сенс, якщо дозволяє дія паспорта. Продовжать до 2028
-
Є сенс, якщо ваш паспорт має довший термін дії, ніж до кінця 2027 року.
-
Дякую!
-
Звісно що є якщо паспорт закінчуються пізніше, вам перміт продовжать ще на три роки, тобто до 2028
-
А якщо немає штампу вʼїзду в Канаду?
-
www.facebook.com/share/r/18LwgWPZJz/ Максим Гонякін
12 Jan 2024, 17:45
392387/451807
20 minutes ago