PR CUAET
-
Доброго дня, якщо можливо, розкажіть процес подачі заявки по sponsorship common law spouse коли чоловік канадець, будь ласка. Можливо, хтось має резпрезентива, який допомогав з подачею заявки Дякую ☺️
-
А не достатньо common-law declaration, lease agreement і спільного банк.рахунка?
-
Так. Я не змогла зайти, щоб відмінити. За третім разом пустило. Пробуйте ще раз.
-
У нас Те ж саме, і та сама дата 2 листопада 2023
-
Порадьте консультанта, яке має великий досвід по sponsorship будь ласка
-
Доброго дня, скажіть будь ласка University of Alberta ще видає domestic tuition для Українців?
-
Не можу ввійти на е-консул щоб підтвердити візит. У когось є зараз проблеми також?
-
ахаха, тут все 10раз поменялось, теперь меньше 5000, квоты отдает федеральное правительство ,а у них свой цирк
-
На скільки памʼятаю то премʼєрка минулого року говорила що 2025 повинно бути 10000
-
так, з додатками. вони є частиною диплому
-
Все верно)По слухам в два раза меньше, на сайте пока этого нет
-
Всем привет! Скажите пожалуйста а переводить школьный диплом и диплом бакалавра нужно с выписками? С оценками или без?
-
В цьому році ще вибірок не було як я розумію, мабуть вони ще думаю скільки квот отримають ?
-
Дуже дякую!
-
З попердньої роботи треба референс з фул таймом
-
Офіс депутата також не сильно допоміг І просто сказали чекати
-
Питаю за попередню роботу, там не було фул тайму.
-
позначка про в`їзд до Канади повинна же бути? Не знаю - я написала як я робила. WP аппрувили за місяць.
-
у чек листі написано що треба. там і фото обов'язкові, і всяке інше
-
Да. Т.е заявления два, но когда выбираете слоты, там по умолчанию включены галочки, что слот сразу на двоих.
12 Jan 2024, 17:45
392429/452243
less than a minute ago