PR CUAET
-
Можете скинути посилання в особисті? Дякую 😊
-
Підкажіть, будь ласка, скільки ви очікували відповідь, якщо подавались онлайн? Маю на увазі лікар по коду заповнив свою частину, а потім до рішення скільки часу пройшло?
-
Доброго дня Допоможіть з питанням Свідоцтво про народження радянського зразку з літерою російською«і» в прізвищі, тому й і в перекладі «і» (Василенко- Vasylenko) Всі інші папери, паспорт України і тд з літерою «и» українською (Василенко- Vasylenko) Що робити в такій ситуації? Дякую
-
Кто может подсказать сколько в среднем длится background check?!
-
Процес гарно розписаний на офіційному сайті www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/family-sponsorship/spouse-partner-children.html Частиною аплікації є чек лист в якому прям добре розписано все що треба по документах www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/imm5533.html Я не користувався послугами консультантів. Тут є гілка з контактами різних. Я не думаю, що потрібно шукати когось з особливим досвідом - як на мене ця програма дуже straightforward
-
Моя менеджер мене подавала. Я їй дала підписані листи від мене і хлопця десь перед Різдвом. І от сьогодні прийшла відмова 😢
-
Вітаю. Якщо у новому work permit нема наступної інформації: Remarks/Observations: CUAET-AVUCU Це вплине на щось, наприклад медицина? Чи з цим можна жити?
-
Якщо мені відмовили в бенефітах по роботі ( компанія що займається бенефітами, не сам працедавець ) чи означає це, що я medical inadmissible? Як я розумію, відмовили через моі хвороби, що їм не вигідно мене лікувати…
-
За два тижні реально здати CELPIP на 5 рівень. Там нічого складного
-
Я чекаю на продовження ворк перміту 6 міс. У кризисну веб форму написала 2 тижні тому. На гарачій лінії доступ до операторів закритий. Які в мене ще є варіанти, щоб прискорити процес?
-
Доброго дня, підкажіть на який місяць мають бути вільні слоти? Бо мені і в січні вибиває, а коли заходжу підтверджую то все зайнято 🤷🏻♀️
-
Там ж написано що разом можна отримати 21 бал.
-
www.ctvnews.ca/ottawa/article/immigration-refugees-and-citizenship-canada-eliminating-3300-federal-jobs-unions-say/
-
У міністерстві імміграції, громадянства та біженства (IRCC) повідомили про скорочення 3300 працівників. Як це вплине на величезний беклог заявок на візи, дозволи на навчання, роботу та отримання статусу ПР, поки невідомо. Лишається лише здогадуватися.
-
Всем привет Подскажите, пожалуйста. Застряли на этом этапе. Они получили наши дополнительные документы, но ответа так и не было с 24 октября. Подскажите,пожалуйста, где можно найти номер телефона поддержки (На федеральном этапе с 29 января)
-
Та ні, вона сама в шоці. Каже, чекати може компанія мені вишле якусь інформацію, бо відмова прийшла на її емейл, а зі мною вони взагалі не контактували
-
В мене так! Я не отримала новий Ohip. І пів року тому подала на повернення цієї позначки. Чекаю...
-
Може хтось зі співробітників мав таку з ситуацію? Або менеджер може порадити зі свого досвіду, може в іншій колись компанії, де вона працювала були такі випадки.
-
Дякую
-
Тільки липень дивитесь
12 Jan 2024, 17:45
392482/452087
about a minute ago