PR CUAET
-
Доброго дня, підкажіть на який місяць мають бути вільні слоти? Бо мені і в січні вибиває, а коли заходжу підтверджую то все зайнято 🤷🏻♀️
-
Там ж написано що разом можна отримати 21 бал.
-
www.ctvnews.ca/ottawa/article/immigration-refugees-and-citizenship-canada-eliminating-3300-federal-jobs-unions-say/
-
У міністерстві імміграції, громадянства та біженства (IRCC) повідомили про скорочення 3300 працівників. Як це вплине на величезний беклог заявок на візи, дозволи на навчання, роботу та отримання статусу ПР, поки невідомо. Лишається лише здогадуватися.
-
Всем привет Подскажите, пожалуйста. Застряли на этом этапе. Они получили наши дополнительные документы, но ответа так и не было с 24 октября. Подскажите,пожалуйста, где можно найти номер телефона поддержки (На федеральном этапе с 29 января)
-
Та ні, вона сама в шоці. Каже, чекати може компанія мені вишле якусь інформацію, бо відмова прийшла на її емейл, а зі мною вони взагалі не контактували
-
В мене так! Я не отримала новий Ohip. І пів року тому подала на повернення цієї позначки. Чекаю...
-
Може хтось зі співробітників мав таку з ситуацію? Або менеджер може порадити зі свого досвіду, може в іншій колись компанії, де вона працювала були такі випадки.
-
Дякую
-
Тільки липень дивитесь
-
Я не думаю що ви праві !. Виправте мене ,якщо що . Ви обираєте 11 балів якщо працювали за кордоном та в Альберті , і 10 балів якщо тільки в Канаді в Альберті . І це буде або 11 балів ,або 10, ну ніяк не 21балл.
-
І не кажіть
-
скорочують не тільки міграцію але й безпосередніх виконавців
-
Дякую 🙌🏻 можете підказати, чи знаєте ви як IRCC рахують витрати на 5 років? Якщо хвороби хронічні і непередбачувані. Може бути все ок, а може піти в крайності- до відказу всіх органів і тд?
-
Все що перед липнем глюки
-
Привіт. Якщо замовляти DHL доставку, наскільки швидше паспорт доставлять? Який досвід маєте, а? Чи її треба зразу замовляти як " буде позначено "паспорт виготовлено"???
-
Супер. Новини з кожним днем все краще і краще :)
-
Нет - не означает. Мнение одной конкретной частной страховой конторы, не имеет ничего общего с политикой IRCC. Стоимость "социальных услуг", финансируемых государством не должна превышать 125.000 за 5 лет
-
Не завжди дають 3 роки, доречі. У мого партнера паспорт до 29-го, а продовжили візу до 26-го. Подавалися того року.
-
Як ви подали на повернення позначки, підкажіть будь ласка?
12 Jan 2024, 17:45
392492/451833
3 minutes ago