PR CUAET
-
Інформація не секретна. Консультація 150 Подчі дуже залежить. Якщо ми говоримо про LMIA - це 3000, але це повинен оплатити роботодавець, я не маю права це брати з працівника. Подачі на провінційні програми від 1500 до 2500 Залежно від програми та деталей. Подачі на ПР *економічні програми), що ЕЕ, що після ПНП від 1500 до 2900 в залежності від деталей та складу сімї.
-
Немного запутался)) сколько стоит консультация и услуги по подаче? Можно в лс
-
Якщо мінімальний фул-тайм (30 год в тиждень), тоді 27 в год = 42 в рік
-
Для LMIA 27 в год. Все що вище їде по стріму для high-wage. А він і швидший і вимог менше.
-
К сожалению зп оставляет желать лучшего))) Но я над этим работаю, какая тут средняя? 55-60? В год
-
Якщо все робити швидко, і ЗП вище середньої, тоді 30 днів на рекламу, і після того якщо зразу подалися десь 1-2 місяці розгляд. Потім інтервью, і готово. Тобто найшвидше 3 місяці десь.
-
Якщо роботодавцю потрібна допомога з цим - звертайтеся. LMIA це левова частина моєї іміграційної практики.
-
Также сколько примерно длится процедура? Если это все собрано
-
Хм, спасибо, почитаю что это и как делается, не знал что баллы дает
-
Мне пришло за 2 недели.
-
Спасибо !
-
Для ЕЕ воно дає +50 балів. Його можна зробити і маючи відкритий ворк перміт, саме для підтримки вашої заявки на ПР. Але для цього потрібно мати вмотивованого роботодавця, бо процедура досить складна.
-
У меня нет дии. Сайт мвд Украины. Потом в консульстве подтверждают и высылают на англ языке с живой печатью, не эл вариант
-
Визначення GTA для іміграції досить широке, туди входять і Торонто, і Durham Region, York Region, Halton Region and Peel Region.
-
Так LMIA это же для закрытого ворк пермита? Для чего он для ee? Или я не верно понимаю?
-
Найменше 7/7/7/8(8-listenning). Без цього зазвичай шансів немає (крім випадку якщо у вас є інші рідкісні речі, типу топ французької мови, ЛМІА, і тд)
-
Якщо в межах GTA то роботодавець має мати не менше 1 мільйону обороту, 5 ти постійних фул-тайм працівників Канадів, якщо за межами GTA тобі 0,5 мілйону, і 3 працівника. Крім того роботодавець повинен бути на ринку Онтаріо не менше 3 років. Адреса і GTA визначається за адресою офісу де ви працюєте, або до якого репортите.
-
Какой нужен ielts для уверенной подачи на ee?
-
ЕЕ це федерельна система. ЕЕ варто розглядати по всій Канаді, це найдешевший і найшвидший спосіб, але нажаль доступний лише молодим професіоналам з ідеальною англійською. Всі решта дивляться на провінційні програми. нажаль в Онтаріо вони напевно найскладніші. Десь 80% моїх клієнтів в Онатаріо які не можуть пройти по ЕЕ, не можуть пройти і в Онтаріо. Тому часто переселяються в Альберту, Манітобу, Саскачеван та Атлантичні провінції, так як місцеві провінційні прорами на порядок більш доступні, для тих хто має право працювати в Канаді
-
Добрый день. А для номинации в Онтарио, работодатель может быть любым для IT или есть условия?
12 Jan 2024, 17:45
39257/474652
4 days ago