PR CUAET
-
Скажите у кого то есть близкий родственник с PR ,но не успели податься по программе воссоединения с родственниками, так как PR было получено после закрытия ? Есть один вопрос.
-
Мне кажется ждали пока Трамп присягу примет. Чтобы понять куда ветер будет дуть. С выборами в США осенью тоже самое было. После них немного движение было.
-
Певно за не найліпші показники. Наразі залишаємо, наступного разу - поширюйте, будь ласка, у відповідну гілку. В цьому випадку - General Дякуємо,
-
Яка забастовка, не вводьте людей в оману. Всі перміти дійсні!
-
Тобто це не обовʼязковий документ?Бо під описом написано, що без нього не буде розглядатись аплікацію
-
Так IRCC точно у такій делікатній темі не сильні. Переводьте на англійську як по паспорту своє свідоцтво.
-
Я чула по Онтаріо інші умови до перекладів. Там мені здається треба акредитовані. Але могу помилятися, може теж не треба
-
Дякую дуже! Їхнє розшифровка не дуже відповідає дійсності тоді :(
-
Я як заповнювала відповіда НІ. І все добре, мені продовжили
-
Надеюсь что на финальном. Биометрию сдали, теперь ждем. Очень долго рассматривают заявку
-
Я надавала усі переклади з українського бюро перекладів. Дозапит був по канадійським документам: робота, пейстаби тощо. Чекаю екопр
-
Там просять числом заповнення
-
Доброго дня, будь ласка хто в Єдмонтоні, підкажіть де можна пройти недорогий medical exam. Дякую
-
Добрий день. Потребую вашої поради. Є сім'я: двоє дорослих, двоє дітей 7 і 12 років. Ворк перміт до серпня 2026. У молодшої дитини паспорт (і перміт) діє до квітня 26 року, у старшої до 27. Збираємось подовжувати перміти, і зараз намагаємось зловити слоти на нові паспорти дітям. Є питання щодо дітей. Чи варто зараз робити стаді перміт на старшого? Чи краще зробити тільки на дорослих, а потім, як отримаємо нові паспорти, зробити для дітей на підставі ворк пермітів батьків?
-
Просто заметила, что перед их выборами была тишина, а потом начали шевелиться. Очень надеюсь, что очнутся завтра после завтра. Налогами Канаду вроде не обложили, так что надеюсь они будут в хорошем настроении)
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Ваши слова, да богу в уши. Надеюсь ветер подует в сторону украинских екопр. 😂😂😂😂
-
Доброго дня, в мене ворк пермит до лютого 2026 року, я вчора подала на продовження, а мены скоротили його до 18 липня 2025 року, всім таке приходить?
-
Теж так думала, але сьогодні була консультація з консультантом і сказали що взагалі туди вписується загальний досвід роботи. А потім там вже нижче йде досвід current work. Тому маю сумніви зараз
-
Сьогодні я дозвонилась на цей номер 16132302961. З 5 разу взяли слухавку. В 11 годин по Галіфаксу
12 Jan 2024, 17:45
392656/452251
about a minute ago