PR CUAET
-
Надалі за засмічення гілки авторам оригінального повідомлення буде надаватися функція PS
-
Можливо я щось не так нажимаю ???
-
Я не розумію навіщо воно все там висить уже декілька днів але нажаль не можливо забронювати так як все зайнято (((( навіть з першої хвилини як видало на липень 15 2025 все одно все зайнято
-
‼️‼️‼️ Всю дискусію про потеційне скорочення штабу CEIU перенесено в гілку General. До цієї гілки ця тема відношення ніякого НЕ має. Далі чистить ШІ бот. Дякуємо
-
-
Я платила першу частину. Я не відмовляюсь від половини. Але повна сума-це щось не те. Пока на запрос детального інвойса і договору не відповіли. Я згадала чого у мене його немає. Підписувала онлайн і не могла скачати без другої сторони. Потім лінк вже не був активний. Плани щ подачею змінились просто в вихідні…
-
У нас також не писало, але офіцер в аеропорту попередив, щоб ми не забули пройти до 90 днів
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка як можна перевірити стан заявки?Якщо це взагалі можливо
-
Доброго дня. Найжахливіше, що я бачу «для мене зробити певну роботу, але я передумав». Часто йде обезцінка годин роботи кваліфікованого спеціаліста. Коли мені писали афідевіт — це серйозний документ, мій консультант вивчала мою справу в найважливіших деталях, тому я вище написала свою думку і назвала це «жахливо». Жахливо і той факт, що виставили за повний супровід. Проте у має бути в договорі Termination Conditions та етапи роботи. Перечитайте ваш договір, там мають бути вказані умови і чи вони ок з вами вчинили. P.S. Якщо же жахливий афідевіт, значить під сумнів хочеться поставити спеціаліста 👀 мені шкода 🙁
-
Той самий noc. Так як можна використати два роки досвіду за межами Канади , замість досвіду в Альберті і податись на програму , просто маючи offer тут