PR CUAET
-
Я платила першу частину. Я не відмовляюсь від половини. Але повна сума-це щось не те. Пока на запрос детального інвойса і договору не відповіли. Я згадала чого у мене його немає. Підписувала онлайн і не могла скачати без другої сторони. Потім лінк вже не був активний. Плани щ подачею змінились просто в вихідні…
-
У нас також не писало, але офіцер в аеропорту попередив, щоб ми не забули пройти до 90 днів
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка як можна перевірити стан заявки?Якщо це взагалі можливо
-
Доброго дня. Найжахливіше, що я бачу «для мене зробити певну роботу, але я передумав». Часто йде обезцінка годин роботи кваліфікованого спеціаліста. Коли мені писали афідевіт — це серйозний документ, мій консультант вивчала мою справу в найважливіших деталях, тому я вище написала свою думку і назвала це «жахливо». Жахливо і той факт, що виставили за повний супровід. Проте у має бути в договорі Termination Conditions та етапи роботи. Перечитайте ваш договір, там мають бути вказані умови і чи вони ок з вами вчинили. P.S. Якщо же жахливий афідевіт, значить під сумнів хочеться поставити спеціаліста 👀 мені шкода 🙁
-
Той самий noc. Так як можна використати два роки досвіду за межами Канади , замість досвіду в Альберті і податись на програму , просто маючи offer тут
-
Це проблема і дивно система 🙁 зазвичай, підписані договори приходять PDF-файлами вам на пошту (я такі ж самі відправлю по роботі). Сподіваюсь, що вони вам надішлють всі деталі.
-
вам значит словестно сказал. может даже выдал инструкцию на отдельном листе. если не написано в wp и не сказал/не дал инструкцию, то нет необходимости проходить. это нормально. не у всех требовали пройти медосмотр. многое зависит от страны проживания до поездки в канаду и др факторов
-
Попробуйте звонить им с 8 до 9 утра, и ещё напишите web форму, укажите в конце 2 кодовых слова UKRAINE 2022.UKF 2023. Они должны после Вашего звонка отправить Note офицеру, и в течении 60 дней Ваш вопрос должен быть решен
-
1 хвилина, вище вашого повідомлення
-
Новина & переписка в гілці General
-
Спочатку договір співпраці, потім проплата і робота. Якщо послідовність : «сначала стулья» - треба ставити під сумнів straight away