PR CUAET
-
Продовжити 15 хвилин в живій черзі
-
За Молдову не підкажу. Мабуть, підійде звідкіля ви взяли ці кошти, щоб привезти в Канаду
-
2-6 місяців, це без часу який ви витратите на ловлю слоту.
-
У нас також подача 2 листопада 2023. Біометрія в середині жовтня 2024. Я ноутси не замовляла.
-
Нет, дают только номер по которому следить статус паспорта, возможно его изготовят до конца марта и Вы сможете взять в консульстве серию и номер паспорта, но это должно оооочень повезти чтоб это изготовили за грубо говоря 2 недели
-
Я б відправив скан нового як додатковий документ і потім відправив би їм паспорт
-
Дякую. Не потрібен ніякий пояснювальний лист?
-
можно новый отправить
-
Вітаю. Підскажіть будь ласка, при оформленні паспорта дитині до 12 років, чи обовʼязково вимагають надати актуальний військово-обліковий документ в електронному вигляді? Бо щось не можу зрозуміти, буду вдячна за відповідь.
-
Подскажите пожалуйста, если ребенку 15 лет с Украины уехал в 12 2022 г. На тот момент он еще не успел получить AD паспорт. Сейчас хотим подаваться на новый загранпаспорт и у него только св-во о рождении. Вопрос-можно ли без AD-карточки?
-
Ну ось дивіться, наприклад, ви продали дім за 100 тис дол в Україні, у вас є доказ цього, привезли кошти до Канади, вивозите і усім показуєте звідкіля кошти. Гірше, якщо немає офіційного документу підтвердження. Тоді починаєте збирати. Наприклад , продав машину, плюс продала дружина машину, плюс квартиру, плюс теща продала квартиру, плюс була зарплатня і збирали її за 5 років тощо
-
Справку о семейном положении (свидетельство о праве на вступление в брак) . Где взять такую справку? Подскажите пожалуйста
-
У нас новый паспорт уже отображается в Дии.Тоже хотим подаваться на продление ВП.Но для заявки нужна ксерокопия.Тоже сидим ждём паспорт
-
Це для чоловіків 18-60 років
-
Дякую
-
VFS global тільки ваш паспорт
-
Ні, скан відправити в IRCC
-
Ви маєте на увазі що скан паспорта відправляти на VFSglobal?
-
Я не перекладала. Апостіль зробив сам, я за це заплатила їм
-
Піжкажіть будь ласка якщо я маю слот для сина чи можу я по ньому зробити собі паспорт, бо мені потрібно терміново
12 Jan 2024, 17:45
392794/452087
about a minute ago