PR CUAET
-
Справку о семейном положении (свидетельство о праве на вступление в брак) . Где взять такую справку? Подскажите пожалуйста
-
У нас новый паспорт уже отображается в Дии.Тоже хотим подаваться на продление ВП.Но для заявки нужна ксерокопия.Тоже сидим ждём паспорт
-
Це для чоловіків 18-60 років
-
Дякую
-
VFS global тільки ваш паспорт
-
Ні, скан відправити в IRCC
-
Ви маєте на увазі що скан паспорта відправляти на VFSglobal?
-
Я не перекладала. Апостіль зробив сам, я за це заплатила їм
-
Піжкажіть будь ласка якщо я маю слот для сина чи можу я по ньому зробити собі паспорт, бо мені потрібно терміново
-
Зрозуміла, щиро дякую. Документ буду подавати особисто.
-
Оновити не більш ніж за 3 дня до візиту
-
Тільки якщо подає документи батько дитини
-
1. «Оновити документ в день подачі Резерв+» - це ви маєте на увазі в додатку Резерв+ натиснути «Оновити документ»? 2. «Потім завантажити PDF файл» - за цей файл і в списку документів на сайті посольства сказано. Але ніде не пишуть, як цей файл дістати. Це теж якийсь пункт меню в Резерв+? Чи треба на якийсь портал йти?
-
Дякую, спробую ще раз стати((
-
Спасибо за ответ
-
Що не проходить?
-
мені помічник консула казав, що коли зміниться статус на "виготовлений, але не доставлений" то можна приїхати до них і вони скинуть на імейл копію паспорта. Але на скільки це правда, я не перевіряла. Тут читала історії як про те, що відсилали копію на запит імейлом, так і про відмову. Тож як пощастить...
-
У нас без ID не прийняли документи, літали в Україну робити ID.
-
Так, це платно також) Іноді окремо зробити переклад може бути дешевше)
-
Підкажіть будь ласка. Що ви вписували дитині - там де питає про роботу - школу ?( Пишемо школу ,а воно не проходить )
12 Jan 2024, 17:45
392805/457784
less than a minute ago