PR CUAET
-
Заповнюєте наново аплікацію як на новий, але не оплачуєте знову 255 - там де оплата вибираєте, що ви звільнений і прикріплюєте в додаткові документи скріншот з сайту IRCC де описана переподача на новий ворк пеміт, якшо немає позначки CUAET - і в листі пояснюєте, що вам треба позначка CUAET
-
Залежить, на чому Ви будуєте кейс. Якщо Ви пишете, що не можете повернутися в країну громадянства з певних причин, то будь-які подорожі туди перед подачею або після подачі будуть виглядати як надання неправдивої інформації. Якщо ж Ваш кейс побудований на наших аргументах, то це інша справа.
-
Треба взяти довідку зі школи в довільній формі. Якогось певного зразка немає.
-
Я знаю багатьох, які не пройшли, їм потім листи щастя приходили, бо вони вважали так як ви. Не всі офіцери відповідальні. Нам інструкції не видавали , просто сказали. При заповнені анкети на куает ставиться галочка, що людина обовʼязково пройде медогляд після приїзду. Взагалі потрібно до приїзду його робити, але тут канада пішла на поступки.
-
Якщо у дитини є старий закордонний паспорт, то для виготовлення нового паспорту в консульстві не потрібно мати ID карту - старий паспорт та свідоцтво про народження. Це в Україні обовязково перше ID карту зробити, в Канаді таких вимог немає.
-
Так програма, передбачена і для тих,ХТО НЕЗНАЄ АНГЛІЙСЬКУ
-
Доброго дня, у мене таке запитання, плануємо подаватися по гуманітарній програмі, але перед тим донці, якій вже 18 років треба летіти в Україну та робити закордонний паспорт, щоб потім продовжити wp and sp , чи не вплине це на рішення в подальшому.?
-
Я буду додавати.
-
Доброго вечора. Чи отримав хтось хто подавався на паспорт в Оттаві 15 листопада? Чекаємо досі дипломатичну пошту, DHL заяву сказали не будуть розглядати до 20 січня мінімум. Тому цікавлюсь, може, комусь вже доїхала дип пошта.
-
У меня наоборот. Дочь получила PR по экономической программе Квебека, но ровно через месяц после закрытия программы Ukrainien family. Мне просто интересно нужно ли в гуманитарной программе тоже прикладывать файл о родстве ,который подписывает нотариус, так как это одна из причин которую я указываю почему я прошу исключение .
-
І гроші які уже заплатив)
-
Увага! Зараз найліпший час продавати свої послуги канадцям! 🇨🇦 Ви в Канаді й готові масштабувати свій бізнес? 🌎 Web Buz знає, як допомогти вам досягти нових вершин: 1️⃣ Персональна стратегія просування під ваш бюджет, щоб ви не витрачали зайвого. 2️⃣ Стильні та доступні сайти, які приносять результат за низькою ціною та мінімальними витратами на обслуговування. 3️⃣ Безкоштовні консультації для наших клієнтів й прямо зараз діють вигідні знижки на послуги! Хочете залучити більше клієнтів? Дізнайтеся як, на нашому сайті 🐝 web-buz.com 2025 за вами – ваші клієнти вже чекають на вас! 🐝