PR CUAET
-
🍁Імміграція - ЗАГАЛЬНЕ🍁 🍂 Абревіатури, які можуть зустрітися в імміграційному процесі 🍂 Словник основних термінів іммігранта в Канаду 🍂Що можна запитувати у IRCC call center? 🍂CBSA news: Канада стежитиме за людьми, яких мають депортувати 🍂Тимчасове призупинення видачі LMIA в Монреалі: коли і чому 🍂IRCC анонсує: Канада бере курс на стрімке зменшення кількості тимчасових працівників! 🍂 IRCC анонсує: Канада раптово ЗАВЕРШУЄ видачу пермітів для visitors всередині країни. 🍂 IRCC анонсує: Змінилися вікові обмеження для здачі біометричних даних для Канади 🍂 Нові правила для студентів у Канаді на решту 2024 і 2025 роки! Обмеження кількості мість; Зміни в мовних умовах; Зміни в політиці PGWP; Зміни умов на дозвіл на роботу для подружжя; Яку роль відіграє провінція. (Текст в описі під reels) 🍂 IRCC анонсував: йде скорочення кількості дозволів на роботу по Spousal Open Work Permits. 🍂Віза та Перміти у Канаді: Що спільного і в чому різниця. Що важливо знати: детально про візу, про work permit та про visitor records. FAQ про статуси 🍂Що робити, якщо ваш заявка до IRCC «зависла»? 🍂IRCC анонсує : Медичний огляд для імміграції продовжено до 5 жовтня 2029 року (текст під відео) 🍂 Канадський уряд оголошує про зміни в імміграції 🇨🇦(Текст під відео) 🍂 IRCC announces: Канада скорочує імміграцію на 20%+ Що і для кого зміниться? (Текст під відео) 🍂IRCC announces: Зміни в політиці LMIA (листопад 2024) (текст під відео) 🍂IRCC announces : з 1 грудня збільшуються тарифи на подачу заяв на імміграцію (опис під відео) 🍂IRCC announces: Важливі зміни в імміграційній політиці Канади ‼️(опис під відео) 🍂IRCC announces: Імміграційні новини Канади: нові програми у 2025 році (опис під відео) 🍂 Чи є плани в уряду Канади залишити українці🇺🇦 в Канаді 🇨🇦на постійній основі? (Опис під відео) 🍂 CBSA announces: Депортація з Канади: тепер у 8 разів дорожча! (Опис під відео) 🍂Що пообіцяв міністр імміграції Марк Міллер українцям у Канаді? (Опис під відео) 🍂 Важлива новина: скорочення робочих місць у Міністерстві імміграції Канади
-
Оттава
-
⚠️ Важлива новина: скорочення робочих місць у Міністерстві імміграції Канади 🇨🇦 🔢Ключові цифри: 🍁Скорочення робочих місць: 3,300 позицій буде ліквідовано. 🍁Кількість працівників IRCC у 2024 році: 13,092 (у 2022 році – 10,248, у 2019 році – 7,800). 🍁Загальна кількість працівників федеральної служби у 2024 році: 367,772. ⚠️Як це вплине на Канаду: 1. Погіршення імміграційних послуг: 🍁Збільшення часу очікування на обробку заявок на громадянство, постійне проживання та паспорти. 🍁Вплив на сім’ї, які хочуть возз’єднатися, бізнеси, що потребують робітників, та систему охорони здоров’я, яка залежить від кваліфікованих фахівців. 2. Економічні наслідки: 🍁Можливе зниження здатності Канади залучати необхідні таланти для зміцнення економіки. 🍁Уряд планує скоротити витрати на $15.4 мільярда за п’ять років, що включає зменшення штату державної служби. 3. Соціальні наслідки: 🍁Негативний вплив на вразливі групи населення. 🍁Невизначеність для тисяч працівників щодо їхніх посад у майбутньому. 🚨Реакція профспілок: 🍁Профспілки закликають уряд співпрацювати у пошуку реальних рішень, таких як заміна контрактів на аутсорсинг. 🍁Президент CEIU Рубіна Буше заявила: “Ці скорочення лише погіршать і без того складну ситуацію. Сім’ї, бізнеси та охорона здоров’я будуть потерпати від наслідків необдуманих рішень.” ⁉️Що далі? 🍁Більше деталей про конкретні позиції, які підлягають скороченню, буде оголошено в середині лютого. 🍁PSAC та CEIU закликають уряд Канади зосередитися на реорганізації витрат, яка не нашкодить якості державних послуг. 💡Висновок: Скорочення у IRCC можуть значно вплинути на якість імміграційних послуг, затримати обробку заявок та поставити під загрозу економічні інтереси Канади. Уряд повинен знайти баланс між економією коштів і забезпеченням ефективності державного апарату. _________________ #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі #українцівканаді🇨🇦🇺🇦 #ukrainecanada #canadaimmigration #імміграціявканаду
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка! Ми подаємося на продовження WP(я, чоловік та дитина), в мене мама вже громадянка Канади. В анкеті в пункті чи маю я члена сімʼї, який має піар чи паспорт Канади, мені треба казати ТАК? Чи це питання стосується тільки мене, чоловіка та дитину? Дякую за відповідь
-
Ми теж так,син з секундоміром теж був.Вибачте,забула це уточнити
-
Доброго вечора Приємно Консультація то є $125 за 25 хв, переважно цього достатньо, щоб обрати програму і скласти план дій. Якщо вам потрібно срочна консультація ви можете вибрати URGENT, там є слоти швидше. Вибрати час і дату можна тут www.barbicanimmigration.ca/book-online До скорого
-
Добрый вечер. Хочу уточнить в этом чате следующее: сейчас гуляет информация, что можно получить паспорт без резерв +, а с військово-обліковим документом из Дії. Мол, это те же данные, что и в резерв +. Работает ли это? Можно ли подать на изготовление паспорта с этим документом?
-
Шановні підскажіть як діяти, якщо треба зробити два паспорта дітям. Ловити по одному слоту а потім кататися з кожним? Чи можно напроситися на один слот ?
-
Если получила PR, надо ли сообщать, что продлила загранпаспорт?
-
Едмонтон, персонілізація з 26 грудня, 3 паспорти
-
Elena 🇺🇦 Елена такой воарос🥹 что делать если на подачу ВП загрузили не JPEG а PDF фото? Паниковать или можно расслабиться🥲