PR CUAET
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка! Ми подаємося на продовження WP(я, чоловік та дитина), в мене мама вже громадянка Канади. В анкеті в пункті чи маю я члена сімʼї, який має піар чи паспорт Канади, мені треба казати ТАК? Чи це питання стосується тільки мене, чоловіка та дитину? Дякую за відповідь
-
Ми теж так,син з секундоміром теж був.Вибачте,забула це уточнити
-
Доброго вечора Приємно Консультація то є $125 за 25 хв, переважно цього достатньо, щоб обрати програму і скласти план дій. Якщо вам потрібно срочна консультація ви можете вибрати URGENT, там є слоти швидше. Вибрати час і дату можна тут www.barbicanimmigration.ca/book-online До скорого
-
Добрый вечер. Хочу уточнить в этом чате следующее: сейчас гуляет информация, что можно получить паспорт без резерв +, а с військово-обліковим документом из Дії. Мол, это те же данные, что и в резерв +. Работает ли это? Можно ли подать на изготовление паспорта с этим документом?
-
Шановні підскажіть як діяти, якщо треба зробити два паспорта дітям. Ловити по одному слоту а потім кататися з кожним? Чи можно напроситися на один слот ?
-
Если получила PR, надо ли сообщать, что продлила загранпаспорт?
-
Едмонтон, персонілізація з 26 грудня, 3 паспорти
-
Elena 🇺🇦 Елена такой воарос🥹 что делать если на подачу ВП загрузили не JPEG а PDF фото? Паниковать или можно расслабиться🥲
-
Дякую