PR CUAET
-
Якщо вам прям так сильно не хочеться робити резерв+. Зробіть наступне: за 3дні до прийому в консульстві, робите витяг з Дії, завантажте додаток Резевр+ на телефон, про всяк випадок якщо потрібно буде показати резерв, зможете швидко оновити дані в ньому, якщо пройде без резерв, то дуже добре, можете не оновлювати. Єдине що, я не впевнений чи буде відображатись статус в дакументі ДіЇ «порушення правил», бо типу якщо це Едмонтон і вам скажуть показати резерв, ви оновите і там буде порушення правил, то я не знаю чи приймуть з таким статусом в Едмонтоні.
-
Ні адвокат ні консультант не є офіцерами, ні офіційними особами. Тому їх думка, це лише приватна думка. І не більше. А враховуючи їх зацікавленість, я б дуже сумнівався в їх словах. В даній групі неодноразово писали успішні кейси без "листів - судових позовів".
-
Старый еще год ворк пермит есть
-
Прошу прощения) Благодарю
-
Тільки продовжити наявний. Для виготовлення нового треба записатись в онлайн чергу тобто зловити слот.
-
Паспорти друкують не консульства, а якась там установа в Україні. Консульства тільки передають вашу інформацію до України.
-
Кто-то подскажет, если звонить в CRA можно ли там просить переводчика?
-
Скажіть будьласка за живу чергу вона тільки на продовження старого паспорта чи можна і новий замовити ?
-
Я і не наполягаю - кожний сам вирішує, як йому писати. Для мене це логічно. А щодо успішних кейсів, то для мене має значення, коли люди подавали. Бо з того, що бачу я, різниця є. Згідна, ідеального бути не може. Але зібрати максимально докази варто. До речі, мій досвід написання двох дисертацій в різних країнах тут якраз і знадобився 😂