PR CUAET
-
Значить, виходить, що 26 грудня був останній день, коли ще друкували паспорти. Тут в чаті хтось писав, що паспорти друкують по четвергах. От і виходить, що 26 грудня це останній четвер місяця і року. Далі закінчилось фінансування. В кого персоналізація була 26 грудня і пізніше, то мали б потрапити на друк в четвер 2 січня, але оскільки більше не було фінансування, перестали друкувати паспорти. То не так залежить від дати подачі, як від дати персоналізації. У вас вона 26.12, а в тієї людини на день швидше 25.12. От вона ще встигла потрапити на останній друк.
-
В мене перекладач писав ремарку- пояснення з приводу цього.
-
Мені також не прийшло сьогодні. Апрув є в кабінеті, а листа немає. А чоловіку в пʼятницю прийшло, все ок. Дивно, може глюк.
-
Ви завжди можете виїхати із Канади. Але коли ваша справа дійде до одного із етапів (я не пам'ятаю його назви), вам прийде лист, у якому просять підтвердити, що ви знаходитесь у Канаді. А ще пам'ятайте, що паспорт можна елементарно загубити, а без візи ви у Канаду не повернетесь навіть за наявності work permit. Деякі імміграційні консультанти і адвокати не радять виїздити саме через можливу втрату документів або ж настання "того самого етапу" із підтвердженням вашого знаходження у Канаді, коли вас у ній фактично немає. А коли він настане лиш IRCC відомо.
-
За два місяця до закінчення строку дії паспорта
-
Доброго вечора, підкажіть як діяти і з чого потрібно починати. Дочці у серпні 2025 буде 18 років. Ворк перміт діє до жовтня 2025, а дія паспорту закінчується в квітні 2026. Питання- чи продовжань термін дії паспорта чи потрібно виготовляти новий, і як бути з ворк пермітом який дійсний лише до жовтня цього року. Підкажіть що мені потрібно робити і в якому порядку.. Дякую.
-
Пенсия СРР зависит от ваших отчислений и стажа работы в Канаде. Если не работали, то может быть и 0. Тогда остаётся только OAS+GIS. У CRA на сайте есть хороший калькулятор будущей общей пенсии из разных источников, включая CPP, OAS, и др. www.canada.ca/en/services/benefits/publicpensions/cpp/retirement-income-calculator.html
-
Чи можуть анулювати старий у процесі як роблять новий ?(якщо старий дійсний ще більш року) Щоб не стояти потім у аєропорту й не знати що сказати щоб впустили😂
-
Якщо я зловив слот в Оттаву чи приймуть мене з резервом де пише- на обліку, виявлено порушення військового обліку червоним?
-
Let’s pray for Jan 23 🙏😅
-
Так але паспорт закінчується у листопаді 2026(то є що змінити лише наступного року якщо за два місяці)але я вже зловив Рандеву на травень цього року->вп можливо зробити до 31.03.2025 :( Що ж у мене ВП 03.2026 Подамся зроблять до 11.2026 Тому ситуації бувають різні Дякую величезне