PR CUAET
-
Довго заходили. Оновіть сторінку і почніть спочатку.
-
Я ще вибачаюсь, а можна мені продовжити термін дії паспорта зараз, якщо від стікає у червні 27?
-
Прийшло таке повідомлення
-
У дії всі свідоцтва є,перевірили
-
Якщо в якомусь коледжі чи універі, то вони хочуть стаді перміт. Але якщо вона подала заявку по CUAET до 7 Червня 2023 року, то може вчитися і по ворк перміту. Але б я подавав і на стаді перміт, тому що після закінчення навчання в неї буде можливість податися на ворк перміт по post graduated education program. Тому у Вашому випадку подавайте дві аплікації на стаді і ворк перміти. Щоб податися на стаді перміт потрібно спочатку вступити до якогось навчального закладу і при подачі заявки прикріплювати лист про зарахування. Показувати що маєте достатньо коштів на рахунку (було 25000 мінімум, але є досвід відмови у стаді перміті, тому краще працювати) що можете себе забезпечити на час навчання чи ще краще що маєте роботу. Все відносно, який термін навчання, яка ціна навчання.
-
А куди Ви хочете летіти продовжувати: в Європу чи в межах Канади?
-
Так, через банк зайшла і стала вже в лист очікування!
-
Додав посилання на офіційні джерела, де сказано що можна вчитися по ворк перміту, не залежно від того що пишуть у вас у ворк перміті. Вже багато людей вчиться по ворк перміті.
-
Хм... через банк заходьте значить 🤷
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/public-policies/study-without-study-permit.html ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1618&top=15
-
Повимикайте автоматичне налаштування і тд
-
У квітні 27 го вам подовжать паспорт, на жаль не раніше
-
Там вказані терміни нового WP, інформація коли очікувати паперовий оригінал, та інформація що той лист не є документом і потрібно чекати паперовий. По суті це головне з того листа
-
Потрібно платити 100$
-
Уявляю як будемо відписуватися через пару років)) Без зазначення року і не розберемося. І сміх, і сльози😁😭
-
Зараз вже за гроші
-
Дякую дівчатка! Тоді буду тулитися на прийом для нового паспорту, а потім вже мабуть до 31 березня не встигну, буду за гроші продовжувати ворк перміт;)
-
Подскажите, пожалуйста, а когда подавались? Я с октября жду- тишина...
-
До 31 березня 2025, це вже другий раз нам дозволили пролити ворк перміти і вони платні вже 255 доларів
-
Вітаю! Така ситуація: літні батьки отримали cuaet в серпні 2022. Заїхали в Канаду в жовтні 2024. Ворк перміт до серпня 2025 ( кінець дії паспорту). Є introduction letter, дійсний до серпня 2025. Не працюють. Чи можу я подати їх з новим паспортом на подовження вп до 31 березня 2025? І чи можна після 31.03. враховуючи, що introduction letter ще дійсний і перший ворк перміт видан на 10 міс?
12 Jan 2024, 17:45
393263/454211
about a minute ago