PR CUAET
-
Вітаю! Така ситуація: літні батьки отримали cuaet в серпні 2022. Заїхали в Канаду в жовтні 2024. Ворк перміт до серпня 2025 ( кінець дії паспорту). Є introduction letter, дійсний до серпня 2025. Не працюють. Чи можу я подати їх з новим паспортом на подовження вп до 31 березня 2025? І чи можна після 31.03. враховуючи, що introduction letter ще дійсний і перший ворк перміт видан на 10 міс?
-
Куди написати?
-
У мене подача 29 січня Теж чекаю…
-
Дочку не прийняли на навчання по ворк перміту.Теж думали що можна.Загубила пів року.Прийшлось подавати на стаді.Ніяку суму грошей не вказувала,одержала,вже вчиться.
-
Виза TN - это неиммиграционная виза, которая позволяет вам временно работать в Соединенных Штатах. Она доступна исключительно для граждан Мексики и Канады. Виза TN недоступна для тех, кто имеет постоянный вид на жительство: вам необходимо быть гражданином Мексики или Канады.
-
Може комусь буде цікаво, коли подавалась 9 січня на виготовлення паспорту, то консул сказав, що є затримка, бо начебто в них відпустка була до 14 січня, і того така затримка. На скільки це правда - я не знаю, так сказав консул в Едмонтоні.
-
Також можете перевіряти кожні пів години сайт е консул(в любий день та час, часовий пояс можна не переводити) як тільки з'явиться календар то значить що десь є вільний слот від завтра до липня, ваша задача знати його, це дуже не просто, але описували тут цю можливість
-
User Лилия has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Підкажіть будь ласка групу в фей бук месенджер і про навчання в Квебек ,