PR CUAET
-
User Лилия has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Це тільки для тих хто подавався на вп до 7 червня 2023
-
ви маєте на увазі що сформували довідку про не судимість з дії але де саме вона не відображається?
-
User Алина Фролова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ Тема: Бізнес-імміграція в Канаду – Програма Start-up Visa Дата: 26 січня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія Спікер: Ліцензований імміграційний консультант Олег Шиндлер (R706744) ⚡️ Що таке Стартап Віза та Лист Підтримки від бізнес-інкуабаторів, венчурних фондів та ангельських інвесторів? ⚡️Які бізнеси кваліфікують на програму? ⚡️Які вимоги до підприємців-стартаперів? ⚡️Дізнайтеся про можливості для бізнес-імміграції до Канади та особливості програми Start-up Visa від досвідченого фахівця. ⚡️Приєднуйтесь та отримайте відповіді на всі свої запитання! ❗️❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/yZ6UczRfxbGbk9667 👀ЗАПИС ВЕБІНАРУ БУДЕ ТУТ: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo #вебінар #webinar
-
User Михаил has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Ура, і мій паспорт виготовлено 🤩
-
User Мария has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Варто додати що така віза доступна лиш по спеціальностях які вимагають вищої освіти
-
Доброго дня усім учасникам групи .Сьогодні прийшло що паспорт сина виготовлено,але не доставлено до дип установи.Яку доставку порадите,бо хочу до 31 березня ще подати на стаді перміт.Дякую усім.Розумію що на дип.доставку не варто розраховувати.
-
Я доречі про укр. пошту щось не бачила відгуків.Ні ,не прибули ще паспорти.І трек номер навіть не приходив ще