PR CUAET
-
Можна (навіть треба) подати до 31 березня з новими паспортами
-
Коли прийшла? Вчора? Сьогодні? Чи ви про ту що на початку місяця була?
-
Але якщо ви вивчити питання як тут оподатковується крипта, які дані передають в податкову по транзакціям. Кількість пар криптовалют які доступні, а ще яка тут комісія в бірж. Думаю на цьому все і закінчиться 😉
-
Ми подавали документи на дітей в грудні, слот бронювала я, але в оттаві були всі разом. Нам сказали що краще щоб докумети подавала мама, але вони НЕ сказали, що тато не може. Тобто. Я думаю, що якщо слот зловив тато, а подавати буде мама - взагалі проблеми не буде (головне щоб ви підтвердили свій слот за 7 і 3 дні). Вони досить гуманні в Оттаві )) у будь-якому разі ім'я тата є в свідоцтві про народження дитини - якщо у виникнуть питання чому слот ловив один, а подає інший. Знову таки нормальна практика коли слот ловлять двоє - наприклад тато слот спіймав, мамі ні, тому і подаєтеся по такій броні. Серйозно, я би не переживала
-
Так вказувала в пояснювальному листі і причині вїзду! Наголошувала що саме тому маю ціну як для місцевих в коледжі
-
В мого друга був такий випадок: він найняв адвоката і адвокат за довіреністю забрав диплом, бо всі ці обхідні листи - то є примха навчальних закладів, а не норма законодавства. Юрист написав листа, процитував потрібні статті закону, додав довіреність, і на трохи підвищених тонах забрав диплом.
-
В кабінеті final decision побачила) паперовий ще чекаю) Маю надію що буде з поміткою cuaet🤞
-
Ця новина «прекрасна»
-
User Андрей has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Дякую вам за відповідь Будемо пробувати
-
Пожалуйста подскажите как отправить паспорт dhl?
-
Добре дякую.подавати буду я ,лиш слот прийшов на чоловіка пошту,тому питаю чи не буде запитань чи приймуть документи вони від матері коли слот прийшов на тата