PR CUAET
-
Ви получили Approve?Просто ждёте WP на почту?
-
Спасибо
-
Менше ніж 2 місяця до дати закінчення дії паспорта, якщо навіть день +, розвернуть (Едмонтон)
-
Просто я про те, що ви ЗА офіцера по суті, приймаєте його рішення, ви « тикаєте цого носом у ці закони, смилками. Це наче і залізна броня, яка не дає можливості сказати НІ, бо все пвдкріплено законами, але.. чисто зі сторони, я розумію що людина може сидіти над цим листом з куплю ссилок, намагаючись так само під кожну ссилку, знайти контр- ссилку, розумієте? На мою думку, купа ссилок- це змушування офіцера все це прочитати і прям красна тряпка дляофіцера- «шукати контр аргументи» по кожній з них. Перевіряти кожну ссилку він буде, звісно, і це ще й затягне розгляд справи, бо вивчати кожну ссилку, шукати си нема виключень до тих аргументів( кожного) який ви наводите по ссилкам.. я ще й про те, що за цими ссилками і може « загубитися» та сама ВАША історія життя, заховавшись в купі ссилок на кожен факт життя . Гум- це саме виключення з усіх правил, а як я зрозуміла, ви в листі керуватись і упор робити на правила і закони. Звісно, всі ми в цій групі прагнем позитивного рішення, і всі будемо сподіватись❤️🙏 і звісно у кожного своя історія і подача матеріалу теж ❤️
-
А за скільки часу до кінця дії паспорту можна подовжити? Два місяці чи більше?
-
Ми не повідомляли, консультант сказала не треба
-
На подовження дії паспорта я не брала дітей (9р та 14 р). В живій черзі подовжила, з собою брала фото, які вклеїли в паспорт.
-
Я точно не пам'ятаю як я до цього дійшла, але я створила особистий кабінет на сайті Укрпошти і я бачу мої квитанції про оплату з начебто трекінг номерами, але руху паспортів немає, пройшов вже місяц. Я два рази надсилала заяви та квитанції електронною, раз простою и особисто тиждень тому. Коли була особисто сказали чекайте своєї черги.
-
Я вчора і сьогодні як дурне оновлюю сторінку зі статусом. Розумію що їм треба час щоб внести в систему, але нервую від того не менше
-
User Андрей has been kicked from the chat because this user is in spam list