PR CUAET
-
Вітаю! Успіхів)
-
Це неправильна заява
-
Дякую
-
я додавала першу, сторінку з Візою та з відмідкою про в'їзд. - Можливо так докладно і не треба, але ми навіть WP вже отримали поштою - запитань у них не було. Всі - точно не треба.
-
Так, 30
-
На сайті Едмонтону іншої немає
-
Вітаю! Пишу в особисті.
-
Добрий день. Чи ви знаєте скільки чекати доставку паспорта дипломатичною поштою?
-
У закріплених є
-
Зараз заповнюю заявку на ноутси і завантажила форму 5744 (де всі апліканти дають згоду). Ії що, тільки фізично треба підписувати чи я щось не так зрозуміла? Вже три рази перечитала
-
Вітаю. Підкажіть відео з інструкцією як подати на подовження ворк перміту (якщо таке є). Дякую!
-
Чи довго чекати на дипломатичну пошту? Торонто.
-
Почему она неправильная? Именно она представлена на сайте Едмонтона для отправки паспорта курьерской службой
-
У мене теж сьогодні два паспорти виготовлено. Наступні кроки оплатити пошту dhl. Це потрібно оплатити у них на сайті і відправити заяву ? І що дальше ? Є у когось покрокові діі ?
-
Здравствуйте! Мы тоже в ожидании, подавали заявку 25 июля, 2024г и тишина (( Писали им, сказали - ждите !
-
Вітаю всіх.Підскажіть хто знає.Подавати заявки на продовження відкритого WP чоловіку і жінці разом(як сім'я),чи кожну окремо?
-
Мой паспорт сегодня доставлен
-
У них на сайте нашла такой бланк.👆 Он правильный?
-
Доречі, в усіх виготовлених паспортів один час внесення в систему про виготовлення 04.56.02
-
Так, я друкувала, підписувала й сканувала...
12 Jan 2024, 17:45
393550/454225
9 minutes ago