PR CUAET
-
Це неправильна заява. Це заява для тих, хто оформдював паспорт в Україні і хоче отримати його в Канаді. Для тих, хто подавався в Едмонтоні заява і інструкція тут edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
-
Подскажите порядок действий для заказа пересылки паспорта, пожалуйста. 1. Создать и оплатить заявку ( DHL). Получить квитанцию об оплате. 2. Заполнить бланк заявления для Консульства . 3. ? Как отправлять заявление и квитанцию в Консульство ? По эл почте или почтой Канады ?? Спасибо )
-
Одна з версій затримки ecopr з фб, для мене виглядає найбільш правдоподібно Only reason I think is because of less number of PR to be given this year 2025. Only 55k is allotted PR through province nominee. So considering such і low number- IRCC voluntarily will slow the process and spread issues ecopr evenly across 12 months so that it doesn’t reach its quota early year. So that’s why they limited no of ecopr given every month. The next issue of ecopr will most likely be to be happen in Feb 2024 with limited spots.
-
Доброго дня! Хто знає можливо в Канаді оформити доручення онлайн для оформлення та отримання загран паспорта в Україні ??Буду вдячна за допомогу🙏
-
Так
-
Я подавалася 26.11 , чекаю поки...
-
При замовленні доставки на сайті дшл, коли вводите номер відслідковування є функція додати ще один номер
-
Приєднуюся до питання . Коли ти вносиш данні , то там пишеш номер заявки . Чи можна просто через кому перерахувати всі номери в фамілії 🤷♀️
-
Зато наглядна прошлогодняя тенденция… Другой вопрос насколько это релевантно в новых реалиях квотирования…
-
Подскажите, если: background verification in progress это значит что анкета отправлена на дополнительную проверку, которая расширенная?
-
так