PR CUAET
-
"для пред'явлення за вимогою" це норм? Чи обов'язково потрібно вказувати що для іноземних установ. Дякую
-
Справа в тому, що я не знаю як вони шукатимуть ту заявку, бо немає ні номеру справи ні нічого. Десь вище люди писали, що без аор вони не шукають
-
Хіба? Будь яка дипломатична установа наче
-
Так, всі люди, але ж якщо не впевнений абсолютно нормально погуглити і впевнитись, а не вигадувати. Лікарі при мені гуглять щось якщо не впевнені і я нормально до цього ставлюсь. Це краще ніж вигадувати.
-
Консулят не територія України. Тільки Посольство
-
Укр от своих преступлений против мужчин никуда не денется
-
Не сейчас... мы умные, мы выжидаем
-
Подавайте)) потом расскажите что из этого вышло. Интересно будет послушать вас кейс
-
Знаю, дякую )
-
Супер, це за межами GTA. Відповідно і 8 балів за регіоналізацію, і Всі НОК програми підходять
-
Согласен , единственный рычаг давления это не давать бумаги из консульства
-
Я уже узнавал, расценивается)) Я гражданский, убегавший от вооруженных людей, полями. Не волнуйтесь, я еще и в суд подам на укр
-
Злочини передбачені військовим правом не вносяться у міжнародний розшук, Але як сказав Остап, до отримання ПРу нечиста справка про несудимість може ускладнити весь процес
-
Guelph
-
По цій програмі також звертайте на визначення GTA - для іміграції це досить великий кусок географії. Де знаходиться ваша робота?
-
Ой все , иди воюй
-
Але не всі
-
Будуть.
-
Перевіряють по документах які ви надаєте. Якщо робота логічна для профілю компанії (тобто бути хірургом в фотоательє, так собі ідея) і роботодавець підтвердить це в форму та корли з ним звяжеться офіцер (переваждно емейлом), тоді паереважно це все проходить без проблем
-
Тут все прозрачно
12 Jan 2024, 17:45
3935/445555
about an hour ago