PR CUAET
-
Зато наглядна прошлогодняя тенденция… Другой вопрос насколько это релевантно в новых реалиях квотирования…
-
Подскажите, если: background verification in progress это значит что анкета отправлена на дополнительную проверку, которая расширенная?
-
так
-
Придбання автомобіля на найкращих умовах в Едмонтоні, Ред-Дірі та Калгарі! 🚗✨ ✔️ Фінансування, лізинг чи оплата готівкою — обирайте варіант, який підходить саме вам! ✔️ Якщо ви проживаєте та працюєте в Канаді більше 3 місяців, ви можете отримати автокредит із щомісячними платежами від $400. ✔️ Нульовий початковий внесок? Це можливо! ✔️ Більше 450 автомобілів в наявності: бензинові, дизельні, гібридні та електромобілі. Пропонуємо також послугу Trade-in! Обміняйте свій автомобіль на новий з вигідними умовами. 🏁 📞 Контакт для консультацій: +1 (437) 313-2536 (моб./WhatsApp) Телефонуйте вже сьогодні! 🚘 Я знайду для вас автомобіль вашої мрії та зроблю процес покупки максимально комфортним.
-
І ще при подачі хай зроблять помітку що то для українців
-
Позвоните IRCC c 8 до 9 утра, уточните ещё по поводу оплаты, согласно их сайта с 31.03.2024 заявки уже платные 255 дол., может это причина что Вы ожидаете так долго
-
А підкажіть ми змінили адресу і в нас народилась дитина, документи відправили ще в середині грудня, вони їх пишуть що отримали але нічого не змінилось. Треба знову відправляти чи вони можуть довго не міняти інформацію в анкеті?
-
В мене було рівно 8 місяців та 1 день від eligibility до portal 1. Думаю вам дуже скоро прийде вже portal
-
Фууу, я читаю, що люди пишуть і вже злякалась😂
-
Якщо не оформити доставку, то прийде у посольство; але довше?
-
Процес зупинився 15 січня. Схоже, що наступного разу буде перша половина лютого
-
Ось так