PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, а якщо паспорт для дитини, то ім'я власника паспорта вказувати ім'я дитини?
-
19.11 сімейна заявка поки в очікуванні
-
якщо буде як я показала, то скоріш за все це буде поглиблена перевірка. Коли як ви показали, це просто показує, що вони почали розглядати ваш бекграунд)
-
Дякую
-
В мене було рівно 8 місяців та 1 день від eligibility до portal 1. Думаю вам дуже скоро прийде вже portal
-
на мою думку це так тупо... типу вже ж фінальне рішення зроблено, я вважала, що нас вже взяли в минулу квоту...
-
Фууу, я читаю, що люди пишуть і вже злякалась😂
-
Якщо не оформити доставку, то прийде у посольство; але довше?
-
Процес зупинився 15 січня. Схоже, що наступного разу буде перша половина лютого
-
таке - ні. це ок)
-
Ось так
-
Чи можливо оформити доставку паспорту через DHL до іншого консульства, а не того, куди були подані документи?
-
Підкажіть будь ласка після 31 березня взагалі не можна буде подовжувати ворк перміт чи за гроші пізніше можна ? І чи до 31 березня це теж лише за гроші чи безкоштовно? Бо всі кажуть різну інфу
-
Напишите, пожалуйста, когда у Вас паспорт был готов (число, месяц)? Я тоже жду доставку паспорта в Оттаву.
-
Краще телефонуйте. Бо ми відправили свідоцтво про народження в серпні, потім вони його запросили в жовтні, а потім ще в листопаді. Ось так досі ми ц чекаємо з моря погоди
-
загугліть contact ircc
-
А підкажіть будь ласка номер телефону?
-
не знаю, думаю чекати треба. Або зателефонувати їм, та спитати чи отримали вони документи (чи бачать вони їх)
-
Так
-
Кожна країна має опис на сайті IRCC Перейдіть почитайте, що вас цікавить Далеко не всі клерки в тій чи іншій країні знають правильний зразок довідки. Тим паче, IRCC іноді вимагає «лише нотаріальну книжку», а не оригінал китайською / японською/ арабською мовою. Будь ласка, читайте офіційні вимоги імміграції Канади. І робіть документи відповідно.
12 Jan 2024, 17:45
393611/453702
2 minutes ago