PR CUAET
-
Можна. Так нема ж слотів😭
-
Продовжити ні, але можна зробити новий
-
Це не моя проблема, в нас все норм
-
Запрошуємо Вас на безкоштовний вебінар від JFS Ottawa та Desjardins Bank. Під час конференції ми зосередимося на наступному: • Визначення та важливість кредитної історії, поради та підказки щодо того, як правильно її формувати; • Багато інформації про фінансову грамотність, як досягти фінансової незалежності; • Як скласти бюджет, оптимізувати його та розробити фінансовий план для життєвих проектів; • Загальна інформація про ощадні рахунки та їх важливість; • І, звичайно, ми з радістю відповімо на питання. Реєстрація за посиланням -
-
Це по всім економічним?
-
Які дати сьогодні отримують AOR ?
-
Доброго дня , немає можливості. Тільки забрати особисто
-
На сайті написано що вони планують видати 232 тисячі прів по економічним програмам. Якщо розділити це на 12 місяців виходить 19333 в місяць. Логіки в розтягуванні з точки зору споживача звісно немає але з точки бюрократа може бути. Ми зможемо побачити чи підтвердиться ця гіпотеза в наступному місяці.
-
Підкажіть будь ласка, хто робив новий паспорт в Європі в ДП «Документ» Чи є можливість щоб вони висилали DHL на адресу в Канаду чи в консульство?
-
До 31.03.25р платно на умовах CUAET, після на загальних підставах: інфо на офіційному сайті. Тим умовам майже не реально відповідати.
-
Надайте будь-ласка посилання для реєстрації і чи буде запис?
-
Привіт всім.Підскажіть будь ласка,хто знае?Що робити?Якщо у чоловіка немає номера сім карти української,неможливо зробити картку в монобанк для резерва+.
-
Підкажіть будь ласка де писали список підстав для повернення коштів? 🤷♀️
-
А шо ж это меняет, если они кол-во квот не увеличат? ))
-
Запрошуємо Вас на безкоштовний вебінар від JFS Ottawa та Desjardins Bank. Під час конференції ми зосередимося на наступному: • Визначення та важливість кредитної історії, поради та підказки щодо того, як правильно її формувати; • Багато інформації про фінансову грамотність, як досягти фінансової незалежності; • Як скласти бюджет, оптимізувати його та розробити фінансовий план для життєвих проектів; • Загальна інформація про ощадні рахунки та їх важливість; • І, звичайно, ми з радістю відповімо на питання. Реєстрація за посиланням -
-
А це диппоштою чи DHL?
-
Я про таке навіть не чула. Можете подітися інформацією?
-
Додала посилання. Так, запис буде
-
А Ви не знаєте, скільки по часу оновлюють дані привезених паспортів? 2-3-4 дні? Тобто, на який момент зрозуміти, що пошта оброблена і можна вже не чекати на зміну статусу? Може писали колись в групі… бо я не знайшов
-
Думаю що так
12 Jan 2024, 17:45
393686/453549
6 minutes ago