PR CUAET
-
Думаю що так
-
В тому то і справа, що я вже місяці не можу нічого зловити. Навіть коли зʼявляються сині клітинки - пише слот зайнято, оберіть інший і так всі. Або частіше нічого зовсім
-
Дію паспорта можна подовжити не раніше як за 2 міс до дати закінчення дії паспорта.! Але ви можете зловити слот на оформлення нового закордонного паспорта. За законом України громадяни можуть мати два діючих закордонних паспортів.
-
На скільки мені відомо то ні. Якщо немає аор, ваша заявка ще не почала розглядатися, відповідно і ніяких ноутсів немає
-
Прошу. Як будете відповідати на питання про цей провінційний лист - то вибираєте опцію, що ви звільнені. Там є перелік коли його не потрібно - там власне варіант наявності ворк перміту звільняє.
-
Причем часовой пояс? Как он влияет?
-
Якщо в студента є work permit або в його батьків (при умові, що вік до 22р) - то цей провінційний лист не потрібен.
-
Ви можете відкликати свою заявку і отримати відшкодування всієї суми, якщо вашу заявку не почали розглядати
-
Запрошуємо Вас на безкоштовний вебінар від JFS Ottawa та Desjardins Bank. Під час конференції ми зосередимося на наступному: • Визначення та важливість кредитної історії, поради та підказки щодо того, як правильно її формувати; • Багато інформації про фінансову грамотність, як досягти фінансової незалежності; • Як скласти бюджет, оптимізувати його та розробити фінансовий план для життєвих проектів; • Загальна інформація про ощадні рахунки та їх важливість; • І, звичайно, ми з радістю відповімо на питання. Реєстрація за посиланням - forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=x7BNUvtwgkWMMwDw0mDki6ZVS_FomYxMh9Jfyz6tHqJURVM5RFdMOTJERDhNTENVMjhTWUVaMFZQQS4u
-
Я щодня оновлюю 😆😆 ранкова рутина ))) Минулого разу оновили десь на 2й день
-
На жаль так само, вже пів року не можу зловити дітям, тому подовжила їм. Якщо вам один паспорт то раджу робити в дп документ в Європі, дорого але з паспортом
-
Який раз заходжу зловити слот і бачу лише середу що є глюк. Хтось бачить інші?
-
Я поставила Киев просто