PR CUAET
-
Термін нашої вже сплив. Їй більше року. Тому ми думаємо зробити заздалегідь, щоб одразу подати документи. Вже все готово. Питання тільки чи можна це робити заздалегідь чи потрібен якийсь лист-направлення?
-
Даже если вы докажете 2 магистра, разве повлияет ли это на что-то? Везде говориться только о Наивысшей степени
-
Таке питання, може хтось знає. Маю два дипломи: спеціаліста і післядипломна освіта. В Україні вони рівноцінні. WES оцінив перший як магістерський, другий як сертифікат коледжу ( сказали, часу мало вчилась). Як писати освіту, коли подаватимусь на ПР? Я вважаю, що в мене два магістри. Там треба висновок WES прикріпляти? І писати, як у ньому? Хто стикався, підкажіть
-
Вона дійсна, здається 1 рік. Краще після запиту. Не витрачайте зайві кошти.
-
Підкажіть, будь-ласка по медичній комісії для подачі на PR. Чи можчиво її пройти заздалегідь до подачі заявки в процесі підготовки пакету документів чи потрібно спочатку подати заявку, а вже потім прийде запит на неї і буде направлення з інструкціями? Заздалегідь, дякую!
-
Дякую
-
Доброго дня! Чи потрібно робити евалюацію диплома дружині, якщо в заявці на PR (AOS) вона йтиме як “dependant”?
-
дякую за пояснення!!! Я працюю в ІТ, сподіваюся що проскочу 🤞🤞🤞