PR CUAET
-
Ось на цій сторінці перегляньте www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/study-permit/get-documents/provincial-attestation-letter.html#exemptions
-
Нещодавно відновив доступ до Приватбанку, яким не користувався вже 7 років, через канадський номер. 1. Просто намагаєтесь зареєструватися там заново і взяти будь-яку дебитову картку. 2. Сайт попросить ввести податковий айді. По ньому знаходить, що на такий айді вже є аккаунт і створити на новий номер не можна. 3. Звертаєтесь до чат боту за допомогою відновити доступ, вибираєте поспілкуватися з людиною. Мені відновили все на канадський номер без проблем впродовж години.
-
У мене теж. Було більше, а потім додало ще 651,4тис
-
Ви щось не так відповіли в опитувальній анкеті. Нічого не змінилося - ось перелік коли не потрібний і школа є в переліку виключень
-
Просто киевское время должно в телефоне стоять?
-
А Вам повернули у повному обсягу? я невірно трактувала правила програми. Подали брата, військового, який приїздив у відпустку і не брав WP. Тобто тепер статус він підтримувати не зможе. Віза worker, але на кордоні він відмовився від WP бо він дійсний військовий і вже повернувся на службу. Перечитала чат і розумію, що буде відмова.