PR CUAET
-
А Вам повернули у повному обсягу? я невірно трактувала правила програми. Подали брата, військового, який приїздив у відпустку і не брав WP. Тобто тепер статус він підтримувати не зможе. Віза worker, але на кордоні він відмовився від WP бо він дійсний військовий і вже повернувся на службу. Перечитала чат і розумію, що буде відмова.
-
Ну дівчата не знаю, що порадити. Можливо якісь сьогодні глюки на сайті. Можливо можна сам скріншот виключень з сайту IRCC прикріпити з поясненням.
-
Эти пункты еще вчера были - сегодня уже нет…
-
Вітаю, хто знає коли наступна Дип пошта в Оттаву?
-
Сегодня двух пунктов в опроснике нет - когда выбираешь, что освобождена от этого требования - нужно прикрепить доказательство, что это требование нас не касается
-
жодного руху по eCOPR не було в цьому році по нашій програмі ?
-
Так не обирайте - просто вибирайте, що ви звільнені і все.
-
Поменялся опросник. У меня такая же ситуация
-
Доброго дня! Підкажіть, чи правильно я розумію. Проживаємо в Онтаріо, на пр подались через H&C стрім нещодавно. Зараз чекаємо. Номінації від провінції, зрозуміло, не було. В нашому випадку ми маємо сплачувати 25%NRST? Та підкажіть хто знає, чи подовжили цей додатковий податок, адже із самого початку період дії був до 31 грудня 2024. Дякую!
-
Мій паспорт готовий сьогодні. Чи є сенс замовляти дчл? Чи вони будуть відправляти скоро дип поштою?
-
Підкажіть хто так робив вже, в сину виготовлений паспорт статус, й мені потрібно фото документу, щоб бистріше почати оформлювати документи інші, читала колись, що модно написати до консульства й попросити скан копію. Як це робити, що вказувати в темі імейла и як просити?