PR CUAET
-
Доброго дня! Підкажіть, чи правильно я розумію. Проживаємо в Онтаріо, на пр подались через H&C стрім нещодавно. Зараз чекаємо. Номінації від провінції, зрозуміло, не було. В нашому випадку ми маємо сплачувати 25%NRST? Та підкажіть хто знає, чи подовжили цей додатковий податок, адже із самого початку період дії був до 31 грудня 2024. Дякую!
-
Мій паспорт готовий сьогодні. Чи є сенс замовляти дчл? Чи вони будуть відправляти скоро дип поштою?
-
Підкажіть хто так робив вже, в сину виготовлений паспорт статус, й мені потрібно фото документу, щоб бистріше почати оформлювати документи інші, читала колись, що модно написати до консульства й попросити скан копію. Як це робити, що вказувати в темі імейла и як просити?
-
Теж цікавить
-
Теоретично зараз
-
Дякую за відповідь.
-
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ Тема: Бізнес-імміграція в Канаду – Програма Start-up Visa Дата: 26 січня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія Спікер: Ліцензований імміграційний консультант Олег Шиндлер (R706744) ⚡️ Що таке Стартап Віза та Лист Підтримки від бізнес-інкуабаторів, венчурних фондів та ангельських інвесторів? ⚡️Які бізнеси кваліфікують на програму? ⚡️Які вимоги до підприємців-стартаперів? ⚡️Дізнайтеся про можливості для бізнес-імміграції до Канади та особливості програми Start-up Visa від досвідченого фахівця. ⚡️Приєднуйтесь та отримайте відповіді на всі свої запитання! ❗️❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/yZ6UczRfxbGbk9667 👀ЗАПИС ВЕБІНАРУ БУДЕ ТУТ: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo #вебінар #webinar
-
Ми з 10 грудня чекаємо. По іншим програмам нещодавно отримали люди, в яких портал 2 був в кінці жовтня...
-
Підкажіть будь ласка ,дитині 14 років, інвалід, дали візітор рекорд , в батьків ворк перміти ,в школу взяли на основі візітор рекорда ,чи не потрібен дитині стаді перміт всеж таки? Заплуталися не знаємо що робити? Дякую небайдужим за тлумачення і можливо посилання...
-
Дип почта это примерно 90 дней как сказал сам консул в Оттаве
-
Порекомендуйте пожалуйста переводчика лицензированного. А то местные что-то цену подняли очень сильно😱
-
11 Jan