PR CUAET
-
Мы просто не хотели раньше времени светить канадские контакты, была надежда пройти с вытягом из Дии. Потом все равно пришлось предоставить фактическую информацию 🤷🏼♀️ так что да, вариант сразу менять контактную информацию на актуальную более прямой
-
Ділюся хронологією: Отримала нові візи для дітей зсередини Канади до кінця дії їх паспортів. 26.12.2024 подача, 07.01.2025 запит на паспорт, 16.01.2025 вклейка, 21.01.2025 отримала паспорти поштою
-
Увага! Зараз найліпший час продавати свої послуги канадцям! 🇨🇦 Ви в Канаді й готові масштабувати свій бізнес? 🌎 Web Buz знає, як допомогти вам досягти нових вершин: 1️⃣ Персональна стратегія просування під ваш бюджет, щоб ви не витрачали зайвого. 2️⃣ Стильні та доступні сайти, які приносять результат за низькою ціною та мінімальними витратами на обслуговування. 3️⃣ Безкоштовні консультації для наших клієнтів й прямо зараз діють вигідні знижки на послуги! Хочете залучити більше клієнтів? Дізнайтеся як, на нашому сайті 🐝 web-buz.com 2025 за вами – ваші клієнти вже чекають на вас! 🐝
-
❤️ 🔤🔤🔤🔤🔤 🇺🇦Наші чарівні україночки ‼️Тільки 3 дні‼️ 🛍 З 21 січня по 23 січня діє знижка ➖ 2️⃣0️⃣🔤 на будь-яку хустинку українського виробництва та інші товари 🇺🇦 для всіх підписників телеграм каналу магазину 🛒🔠 Charm of Ukraine in Canada. 🇨🇦 💌Доставка по всій Канаді та США впродовж декількох днів. 💬Кількість обмежена. 💋Відкрий у собі нові грані жіночності 💬 💖Захоплюй своєю елегантністю❤️ ✨🇺🇦Зачаровуй красою по-українськи✨ #реклама
-
Увага! Зараз найліпший час продавати свої послуги канадцям! 🇨🇦 Ви в Канаді й готові масштабувати свій бізнес? 🌎 Web Buz знає, як допомогти вам досягти нових вершин: 1️⃣ Персональна стратегія просування під ваш бюджет, щоб ви не витрачали зайвого. 2️⃣ Стильні та доступні сайти, які приносять результат за низькою ціною та мінімальними витратами на обслуговування. 3️⃣ Безкоштовні консультації для наших клієнтів й прямо зараз діють вигідні знижки на послуги! Хочете залучити більше клієнтів? Дізнайтеся як, на нашому сайті 🐝 web-buz.com 2025 за вами – ваші клієнти вже чекають на вас! 🐝
-
Зверху мені дали адресу, нажаль це не Калгарі. В Калгарі з мене хочуть взяти 120 долларів тільки за кров. Хотілось би знайти дешевше
-
Хто нещодавно здавав аналіз крові до імміграційного огляду в Калгарі. Яка вартість? Можете поділиться контактами. Дякую
-
Але ж коли перестали видавати у вересні 2024, то всі писали, що це тому, що квоти на 2024 закінчились і треба чекати 2025. Я не претендую на істину, просто мені ця версія здається схожою на правду. Побачимо, чи відновлять у лютому
-
Добрий день! Не можу знайти відповідь тут пошуком. Підкажіть будьласка що вказували дітям у аплікаціі на продовження пермітів у графі employement - не пропускає валідацію(( діти ж не працюють
-
Кожен вірить в те що хоче . У них жодної логіки . Скільки дивлюсь ,нічого логічного не бачу . У мене FD початок грудня , COPR з датою серпень . Портал 1,2 майже в один день . Комусь з проміжком в місяць і більше . AOR липень . Де тут логіка . Чому саме серпень ?😂
-
свій Canadian Work Permit, лист-пояснення, що прошу візи для дітей зсередини Канади на основі мого ворк перміту, мед. огляд, фото, паспорт