Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5513663946T Offline
    t5513663946T Offline
    Olha Olha
    wrote on last edited by
    Так навіщо вам VR якщо маєте WP? Чи ви дітям ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    🍁Імміграція - ПРОГРАМИ🍁 🍂 Звідки стільки провінційних програм? 🍂 Імміграційні потоки Express Entry - які програми існують, чим відрізняються, які вимоги 🍂 Гуманітарна програма: тезово основне про програму 🍂 Express Entry : Мої бали – багато чи мало? Як зрозуміти мої шанси самостійно? Що зробити щоб покращити свій кейс? 🍂 Ontario : OINP: зміна nocs в Employer Job Offer: In-Demand Skills stream». 🍂 ПР з Н&С (гуманітарної) програми. Основи успішної заяви 🍂 Нова імміграційна ініціатива для тих, хто знає французьку - FMCSP & Розширення програми «Гостинні франкомовні спільноти 🍂 RNIP: наймальовничіша & найлегша імміграційна програма Канади 🍂 Rural and Northern Immigration Pilot: Умови & Гід по подачі аплікації 🍂 Express Entry провінції Нью-Брансвік тимчасово на паузу 🍂 Альберта: AAIP: важливі серпневі оновлення та можливості для іммігрантів 🍂 Онтаріо : OINP Employer Job Offer Stream : - розширення списків eligible NOCs 🍂 Express Entry: що таке Category-based відбори i чому вони були створені. Додаємо статистику по відборам, вимоги & список актуальних NOCs 🍂 Humanitarian and Compassionate Grounds: Що це? Які фактори впливають на кейс? Як податися? На що звернути увагу? 🍂 Реструктуризація Saskatchewan Immigrant Nominee Program: які стріми закриваються і які створюються? Причини і можливі наслідки 🍂 Онтаріо: PR через OINP Employer Job Offer: Foreign Worker Stream: Покроковий Процес 🍂 Все про програму Family reunification for Ukrainian nationals: умови, вимоги, документи, терміни та процес подачі заявки 🍂 Онтаріо: Полегшення освітніх вимог для викладачів дитячих садків 🍂 Ньюфаундленд і Лабрадор: швидка імміграція через NLPNP Skilled Worker: Переваги, Умови, Документи, Подача
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Саме тому я вважаю за більш правильне орієнтуватися не на ті кейси українців, які подавалися в 2022-2023 році, а на загальну практику, стосовно всіх, а не лише українців. Хоча багато хто вважає по-іншому. Тому й цікаво якнайшвидше почати отримувати результати тих, хто подався в 2024 році.
    1 Reply Last reply
    0
  • t967232207T Offline
    t967232207T Offline
    Анна Любищенко
    wrote on last edited by
    Яка саме допомога вам треба? Там по відео все робите, максимум годину займе
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Вітаю всіх, маю два ворк перміта перший був виданий в айропорті, а другий був виданий до тієї самої дати що попередній бо не було паспорта. Тепер паспорт маю і хочу податись знову. З якого ворк перміта надавати інформацію?
    1 Reply Last reply
    0
  • t427123753T Offline
    t427123753T Offline
    Svitlana Tumanova
    wrote on last edited by
    Наскільки знаю, треба дійсний паспорт на wp,з цим можна залишатись в Канаді, й потім якщо хочете кудись поїхати то робите візу
    1 Reply Last reply
    0
  • t5513663946T Offline
    t5513663946T Offline
    Olha Olha
    wrote on last edited by
    Я вам зверху пояснила. Якщо ви маєте WP то VR вам не потрібен. VR видають дітям або людям які не будуть працювати
    1 Reply Last reply
    0
  • t512332103T Offline
    t512332103T Offline
    daria 💔
    wrote on last edited by
    кто-то знает, можно податься на новый вп с просроченным паспортом украинским? у меня есть не украинский активный но не хочу его использовать, все еще жду очередь на обновление паспорта украинского
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena Zatserkovna
    wrote on last edited by
    Я теж, тому перепитую. Бо читала… то багато можна прочитати, а щоб дитина не залишилась без нічого
    1 Reply Last reply
    0
  • t427123753T Offline
    t427123753T Offline
    Svitlana Tumanova
    wrote on last edited by
    Чи хтось знає безкоштовну допомогу в подачі на wp в Калгарі? Поки бачу тільки в Оттаві
    1 Reply Last reply
    0
  • t6080956643T Offline
    t6080956643T Offline
    Iryna Lehzdyn
    wrote on last edited by
    Добрий день, я також подала 31 .07 .24 на wp і досі чекаю
    1 Reply Last reply
    0
  • t789626522T Offline
    t789626522T Offline
    Uliana
    wrote on last edited by
    Я намагаюся дізнатися яким чином воно все повʼязане. В групах пишуть що роблять візітор рекорд, але у нашої сім’ї немає навіть такого документу. У нас є тільки віза,WP та SP. Тепер закінчується віза через закінчення дії паспорту . Є новий паспорт тому треба виробити нову візу. Намагаюся зрозуміти що таке візітор рекорд і чи потрібен він мені.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elmira
    wrote on last edited by
    З яким таким паспортом, там такий самий скан як Ви б зробили самі, може мова йде про скан з Дії, бо народ навіть скан з Дії відправляв на новий WP
    1 Reply Last reply
    0
  • t466592341T Offline
    t466592341T Offline
    Veronika Barvinok
    wrote on last edited by
    Не думаю, подавалась у березені 2024 - мені вп продовжили на 2 місяці довше ніж попередній вп, бо це кінець дії паспорта, писала лист пояснення не допомогло.
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Протермінований документ - це недійсний документ. Саме тому рекомендують його продовжити, і спокійно чекати черги на новий паспорт
    1 Reply Last reply
    0
  • t789626522T Offline
    t789626522T Offline
    Uliana
    wrote on last edited by
    Все зрозуміло тепер. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aaron Bärchen
    wrote on last edited by
    Оновіть Резерв Там є можливість змінити інформацію зараз + в самому банку зміні ь інформацію, але я б певне так не рекомендував робити
    1 Reply Last reply
    0
  • t512332103T Offline
    t512332103T Offline
    daria 💔
    wrote on last edited by
    кто-то знает, можно податься на новый вп с просроченным паспортом украинским? у меня есть не украинский активный но не хочу его использовать, все еще жду очередь на обновление паспорта украинского
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Не не зауважив - що це дія Якщо в дії таке то в резерві тоже буде на обліку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elmira
    wrote on last edited by
    Податися ви звісно можете, хто ж вам завадить, ви навіть можете додати лист з описом проблем з бюрократією отмання нового паспорту. А ще Ви можете спробувати подовжити паспорт в діпустанові, це жива черга, тобто відповідь дізнаєтесь одразу, або ні або продовжать. А ще є інша гілка про подачу на перміти і там може бути інформація що вас цікавить, бо тут все про про паспорти
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags