PR CUAET
-
Не дуже востребувані.
-
Теж саме питання на сторінці консульства вказана ця адреса, коли туди написала відповідь автоматична прийшла з консульства з Торонто 😒
-
Професії в пріоритеті для провінції. Про бухгалтерів, 3 нотки основні - їх ще не обирали
-
Якщо ви не плануєте надавати послуги по аудиту чи перевірці то ви можете працювати за цим NOC не маючи CPA
-
Ви правильно розумієте. Якщо ви подалися на PR через H&C (Humanitarian and Compassionate grounds) і поки що не маєте постійного резидентства або номінації від провінції, то на вас поширюється обов’язок сплатити 25% Non-Resident Speculation Tax (NRST) при купівлі нерухомості в Онтаріо. Щодо терміну дії податку: його дію було подовжено до 1 січня 2027 року. Я рекомендую (Ontario, BC) чекати pr !
-
Підскажіть будьласка що значить не йдуть?
-
Отправил. Ну, пока ничего не ответили :)
-
Ну тоді коли він вже буде доставлений скан не потрібний,я прийду і заберу
-
Поділіться лінком, де перелік документів для продовження wp. Дякую
-
Вітаю , хто знає який процес подачі на візу поза Україною ? Наприклад щоб податися онлайн з Польщі - треба фізично бути в момент подачі у Польщі ? Як це працює ? Або можна вказати будучи в Україні що знаходишся у Польщі ? Шукаю для знайомої найшвидший варіант для отримання візи. Дякую заздалегідь.
-
Привіт,питання-чи потрібно мати на момент подачі офіційну роботу,що б продовжити WP до 31 березня?…
-
Яка програма для макбука шоб відкрити форми з ircc?
-
Шановні, підкажіть. Чи продовжують WP до кінця паспорту, якщо віза до кінця паспорту? Чи немає якихось обмежень? Нового паспорту ще немає.
-
Я відправляла на цю, але мені взагалі ніякі відповіді не приходили ні звідки), у Вас хочь щось.
-
У вас в серпні зарахували медицину? Бо скоріш за все через це. Мені у вересні зарахували медецину і копр також до вересня. Хоча ФД у жовтні був.
-
Подавалася у червні 2024 року, тишина😢
-
Зараз офіційні строки 8 тижнів 😢
-
В теорії Ви можете звісно їх показати, але то занадто мала сума щоб вона щось вам дала.
-
Если через неделю не ответят, то поеду, видимо
-
Я поїхала особисто в Едмонтон и просила , мені дали.
12 Jan 2024, 17:45
393934/454211
about a minute ago