PR CUAET
-
Я знаю що там буде питання з якої країни ви подаєтесь, де ви знаходитеся.
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, для того щоб навчатися в універі, не як Інтернешнл студент( тобто платити як місцеві) потрібно мати елайджебіліті чи АOR по нашій програмі підійде?
-
Я писала дві. На себе і на дитину
-
Так вірно,в серпні
-
Окей , тобто ви нічого не знаєте , просто поділилися своєю думкою що краще не брехати , вірно ?
-
Ваше право, звідки подавати і яку країну вказувати. Моє перше повідомлення було, краще не брехати
-
А Ви по цьому Ноку йдете? Цікаво хтось вже отримав номінацію по NOC 11100
-
Дякую
-
Те що воно валідує то я побачила, але штрих коди начеб то не змінилися, я не впевнена що це ок🙈
-
Не вечірками єдиними! Приєднуйтесь до Hryvnia Network на бізнес-зустріч, сповнену розмов та знайомств у SODO on Jasper вже 21-го січня! Після успіху нашого першого професійного нетворкінгу ми знову об’єднуємо українську професійну спільноту — цього разу в неформальній та дружній атмосфері. Зустріньте однодумців, поділіться досвідом і розширте свою мережу контактів у приємній обстановці. Незалежно від того, чи ви новачок у нашій спільноті, чи вже знайоме обличчя, це чудова можливість знайти нові знайомства та провести вечір у гарній компанії. Початок: 21 січня, 17:30. Вхід безкоштовний, але можливий за попередньою резервацією за посиланням. Лишилось декілька місць.
-
Зрозумів , ризик котрий напевно того не вартує, дякую за вашу розгорнуту відповідь
-
В кожної установи свої правила Вам потрібно звернутися до бажаного навчального закладу та дізнатися
-
Напевно з квотами розбираються...
-
У нас медицина зарахована у жовтні. А що таке копр? Я чекаю на екопр 😂😂😂😂
-
Нехай підійде до секретаря і попросить ту справку. Мені доньці відразу надрукував секретарь при ній. Школа секондер.
-
Є гілка ВІДМОВИ почитайте - там багато прикладів причин відмов
-
Тобто в шапці в полі «від» ви писали імʼя дитини?
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, хтось подавав заявку на продовження ворк перміту і на момент розгляду справи був поза Канадою і отримав позитивний розгляд? Дякую.
-
З Дебет платили
-
Недо- компетентність буде в тому для вас - що коли ви прийдете ,вона скажуть показати QR code з додатку резерв+ .тоді і все . Якщо сказали що приймають - то вони легко це перевірять. ( В мене перевіряли так в Оттаві)
12 Jan 2024, 17:45
393979/453699
2 minutes ago