PR CUAET
-
Дякую
-
Те що воно валідує то я побачила, але штрих коди начеб то не змінилися, я не впевнена що це ок🙈
-
Не вечірками єдиними! Приєднуйтесь до Hryvnia Network на бізнес-зустріч, сповнену розмов та знайомств у SODO on Jasper вже 21-го січня! Після успіху нашого першого професійного нетворкінгу ми знову об’єднуємо українську професійну спільноту — цього разу в неформальній та дружній атмосфері. Зустріньте однодумців, поділіться досвідом і розширте свою мережу контактів у приємній обстановці. Незалежно від того, чи ви новачок у нашій спільноті, чи вже знайоме обличчя, це чудова можливість знайти нові знайомства та провести вечір у гарній компанії. Початок: 21 січня, 17:30. Вхід безкоштовний, але можливий за попередньою резервацією за посиланням. Лишилось декілька місць.
-
В кожної установи свої правила Вам потрібно звернутися до бажаного навчального закладу та дізнатися
-
Напевно з квотами розбираються...
-
Тобто в шапці в полі «від» ви писали імʼя дитини?
-
Треба мати e-copr, або особисті домовленості
-
Не зовсім вірно, у нас якось писали про це питання і точно не потрібно канадській паспорт, але я не можу знайти у чаті
-
Дуже дякую за розʼяснення 😀
-
Так. І окремо інша заява на моє ім'я. А в листі написала що оплатила доставку за себе і свою дитину. Прикріпила дві заяви та чек від dhl