PR CUAET
-
Зрозумів , ризик котрий напевно того не вартує, дякую за вашу розгорнуту відповідь
-
В кожної установи свої правила Вам потрібно звернутися до бажаного навчального закладу та дізнатися
-
Напевно з квотами розбираються...
-
У нас медицина зарахована у жовтні. А що таке копр? Я чекаю на екопр 😂😂😂😂
-
Нехай підійде до секретаря і попросить ту справку. Мені доньці відразу надрукував секретарь при ній. Школа секондер.
-
Є гілка ВІДМОВИ почитайте - там багато прикладів причин відмов
-
Тобто в шапці в полі «від» ви писали імʼя дитини?
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, хтось подавав заявку на продовження ворк перміту і на момент розгляду справи був поза Канадою і отримав позитивний розгляд? Дякую.
-
З Дебет платили
-
Недо- компетентність буде в тому для вас - що коли ви прийдете ,вона скажуть показати QR code з додатку резерв+ .тоді і все . Якщо сказали що приймають - то вони легко це перевірять. ( В мене перевіряли так в Оттаві)
-
Треба мати e-copr, або особисті домовленості
-
Не зовсім вірно, у нас якось писали про це питання і точно не потрібно канадській паспорт, але я не можу знайти у чаті
-
я его не проверяю каждый день. 1. сообщаете им о техглюке, чтобы они починили 2. выкручиваетесь и подаете так, как есть с пояснением, что вы освобождены 3. ждете пару дней, что глюк исправят и потом подаетесь
-
Дуже дякую за розʼяснення 😀
-
Так. І окремо інша заява на моє ім'я. А в листі написала що оплатила доставку за себе і свою дитину. Прикріпила дві заяви та чек від dhl
-
"e" stands for electronic )))
-
Мені здається паспорт треба мати, в іншому випадку ви будете вважатись international student.
-
От реально там нічого важкого спробуйте
-
А як зайти в еконсул, я авторизовуюся через дія підпис заходить в дію і я не бачу там е черги. Може я щось не те роблю?
-
Через скільки приходить одобрення після correspondence letter біометрія?
12 Jan 2024, 17:45
393989/453963
3 minutes ago