PR CUAET
-
Якщо Ваш теперішній ворк перміт закінчиться до того моменту, коли ви ще не отримаєте новий ворк перміт, то коли ви заїдите назад до Канади, ви не зможете працювати легально.(Це офіційна інформація на сайті сanada.ca). А взагалі багато чув, що на момент розгляду вашої справи по продовженню ворк перміту, якщо ви знаходитесь за межами Канади, то офіцер може відхилити заявку. В мене схожа ситуація, но я відкладу краще поїздки на потім, дочекаюся ворк перміту🙂. А по візі кажуть , якщо до закінчення залишається менше ніж 6 місяців до їх закінчення, то при в'їзді можуть задавати багато питань: Чи маєте роботу, де ви проживаєте і таке інше, тому треба бути готовим надати їм докази , не просто відповісти на питання так чи ні. Я б на Вашому місці дочекався, ворк перміту, зробив нову візу а потім на всі чотири сторони)
-
Підкажіть будь ласка коли ловиш слоти в консульство то там є опція стати в електронну чергу. Я стала, але чула таку інфу, що тепер зможу побачити вільне місце тільки як хтось відмовиться, а не тоді коли кожного дня викидають нові слоти. Це так чи ні? Можливо хтось знає точно? 🙏
-
Так звичайно, як робили ми. Нотаріус в Україні переклала форму українською мовою, заповнила її, а потім заповнила англійську версію і додала її до перекладеної української версії, усе завірила офіційно. Читала в цій групі, що такі документи приймаються. @OstapBosak, чи можете будь ласка прокоментувати, чи підходить такий варіант заповнення форми IMM? Дякую
-
Мені казали ,якщо людина заїхала до липня 2024 року то може навчатися на ворк перміті.А так ні.Може у коледжі другі вимоги.В університеті треба було стаді перміт.