PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка коли ловиш слоти в консульство то там є опція стати в електронну чергу. Я стала, але чула таку інфу, що тепер зможу побачити вільне місце тільки як хтось відмовиться, а не тоді коли кожного дня викидають нові слоти. Це так чи ні? Можливо хтось знає точно? 🙏
-
Так звичайно, як робили ми. Нотаріус в Україні переклала форму українською мовою, заповнила її, а потім заповнила англійську версію і додала її до перекладеної української версії, усе завірила офіційно. Читала в цій групі, що такі документи приймаються. @OstapBosak, чи можете будь ласка прокоментувати, чи підходить такий варіант заповнення форми IMM? Дякую
-
Мені казали ,якщо людина заїхала до липня 2024 року то може навчатися на ворк перміті.А так ні.Може у коледжі другі вимоги.В університеті треба було стаді перміт.
-
Дия+ для авторизации на сайте консульства. Потом, по факту действующий (не позднее суток) Резерв+, когда консул вызывает, спрашивают слот и Резерв+(Для мужчин 18-60).
-
youtu.be/sP-8dDCJBCs
-
В тому- то і справи, що потрібен буде не для школи, а для коледжу. Хотіла просто скористатися правом подати до 31.03 на ворк перміт, а потім вже на стаді, якщо все ж підемо в коледж. Питання в тому, чи ворк перміт тоді анулюється при отриманні стаді для коледжу?
-
В мене було все готово все по 12200, і я так і подалася. Якщо не вийде, то піду по іншому вже.