PR CUAET
-
А що робити бідолахам , які вскочили у програму у 2023 по Атлантиці , яка йшла 6 місяців і досі у процесі очікування, зараз того екопра 😂😂😂😂
-
только Ощад остался актуальным ) Буду пробовать его
-
який працює в офісі, де проходить лендінг.. наприклад Монреальский
-
Или другого банка поддерживающего это, извини, список непомню, хотя видел его буквально сегодня когда Резерв+ возвращал к жизни(система та же)
-
Від якого офіцера? Коли дзвонимо до IRCC, вони відповідають, що то вже не ми, строків не знають, відкрити заявку не можуть, подивитися нічого повʼязано з екопр не можуть
-
BankID типа привата
-
Я на EI сиджу з листопада, роботи норм не має, то забагато часу маю, щоб не зайти в ці всі чати хоч раз в день))
-
Будемо на це надіятися
-
Зробіть перерву . Не заходьте в жодні чати ,пабліки тиждень,другий . Сфокусуйтесь на чомусь іншому . Я так і зроблю . 😅 То тут психолог недешевий .
-
Підкажіть будь ласка чи довідка про не судимість підходить з моно банку ?
-
Поздравляю! Какое консульство у вас?
-
сін не є обов'язковим для банківсього рахунку, але часто вони просять його
-
12200 більше шансів має!
-
ЕЕ, жду eCOPR с октября🫠
-
SIN обмежений в часі
-
Діватися і так немає куди, вже останній етап, не в пору задкувати) Але це чекання і відсутність розуміння логіки процесів - нервує страшно. Коли є ситуація і не знаєш як на неї повпливати чи чого і коли сподіватися
-
Підкажіть, будь ласка, якщо я подалась на продовження WP зі старим паспортом, але ще чекаю на відповідь, чи зможу я додати до цієї аплікації свій новий паспорт, якщо встигну його отримати?
-
Дякую за відповідь , просто половині дітей дали стаді перміти а другій половині візітор рекорд, тому дезорієнтовані , а знайти офіційну інфу неможемо
-
Більше ніж 11100, розкажіть будьласка чому так вважаєте. Боя роблю роботу по декільком нокам так як я єдиний бухгалтер
-
Люблю ще почитати canadavisa com як наші брати з Індії теж бідкаються)
12 Jan 2024, 17:45
394085/454186
3 minutes ago