PR CUAET
-
12200 більше шансів має!
-
ЕЕ, жду eCOPR с октября🫠
-
SIN обмежений в часі
-
Діватися і так немає куди, вже останній етап, не в пору задкувати) Але це чекання і відсутність розуміння логіки процесів - нервує страшно. Коли є ситуація і не знаєш як на неї повпливати чи чого і коли сподіватися
-
Підкажіть, будь ласка, якщо я подалась на продовження WP зі старим паспортом, але ще чекаю на відповідь, чи зможу я додати до цієї аплікації свій новий паспорт, якщо встигну його отримати?
-
Дякую за відповідь , просто половині дітей дали стаді перміти а другій половині візітор рекорд, тому дезорієнтовані , а знайти офіційну інфу неможемо
-
Більше ніж 11100, розкажіть будьласка чому так вважаєте. Боя роблю роботу по декільком нокам так як я єдиний бухгалтер
-
Люблю ще почитати canadavisa com як наші брати з Індії теж бідкаються)
-
Питання по RAMQ. Отримана новий ворк перміт. Там нема позначки куает. Як з таким RAMQ подовжувати. Виглядає просто як на загальних підставах перміт ( я так думаю, що так виглядає)
-
показати працевлаштування
-
В мому випадку я подалася на ворк перміт та отримала до 27 року. Зараз намагаюсь податися в коледж чи університет, щоб встигнути отримати стаді перміт по кюет програмі до 31 .03. Я насправді не чула ніде що ворк перміт анулюють при отриманні стаді, бо це ж абсолютно два різних документи. І ви можете мати обидва
-
Всім привіт. Отримана нарешті новий ворк перміт. На трт роки. Але там немає ніякоі позначки куает. Написано вчитися не можна тощо, про таке читала. Ну ок. А як медичну страховку з таким на загальних умовах пермітом мати? 🤔
-
Оттава
-
Підскажіть, хто отримав скан копію 1-ї сторінки паспорта ,що не доставлений в Торонто?Як Ви це зробили?
-
Вітаємо! В середньому по ринку послуг одна людина 100 . Я вам дам свій прайс.
-
Ще за грудень 2023 чекають
-
Ок. Но как это на количество приглашённых vs кол-во квот влияет? Пригласили с осени условно 1500 (я не считал), а квот на весь год 3000. А дальше как? Или я не понимаю чего-то?
-
А чому вони мають вас не впустити з дійсною візою? Якщо ви про це чули, тоді які були мотиви у офіцера не пускати. На що він спирався, коли не пускав. Де про це написано офіційно, якщо віза півроку, тоді не пускати. Ви і ворк перміт, ще встигаєте отримати і візу подовжити на дію ворк перміт, до речі.
-
~$40 за документ
-
І питання про супругів іноземців. А ім RAMQ теж продовжать? Навіть якщо немає позначки Cauet?
12 Jan 2024, 17:45
394097/433137
2 minutes ago