PR CUAET
-
Дякую за відповідь , просто половині дітей дали стаді перміти а другій половині візітор рекорд, тому дезорієнтовані , а знайти офіційну інфу неможемо
-
Більше ніж 11100, розкажіть будьласка чому так вважаєте. Боя роблю роботу по декільком нокам так як я єдиний бухгалтер
-
В мому випадку я подалася на ворк перміт та отримала до 27 року. Зараз намагаюсь податися в коледж чи університет, щоб встигнути отримати стаді перміт по кюет програмі до 31 .03. Я насправді не чула ніде що ворк перміт анулюють при отриманні стаді, бо це ж абсолютно два різних документи. І ви можете мати обидва
-
Вітаємо! В середньому по ринку послуг одна людина 100 . Я вам дам свій прайс.
-
Ще за грудень 2023 чекають
-
Ок. Но как это на количество приглашённых vs кол-во квот влияет? Пригласили с осени условно 1500 (я не считал), а квот на весь год 3000. А дальше как? Или я не понимаю чего-то?
-
А чому вони мають вас не впустити з дійсною візою? Якщо ви про це чули, тоді які були мотиви у офіцера не пускати. На що він спирався, коли не пускав. Де про це написано офіційно, якщо віза півроку, тоді не пускати. Ви і ворк перміт, ще встигаєте отримати і візу подовжити на дію ворк перміт, до речі.
-
~$40 за документ
-
В эти два дня по выборкам проходной бал EOI был 71 и 61 соответственно..☝️