PR CUAET
-
Поэтому не факт, что приоритетные НОКи из приглашенных в декабре, получат номинацию после например июльских 24 , но не приоритетных
-
Продовжили до 2026 (кінець дії паспорта) Зараз подалась з новим паспортом і навіть не прийняли в роботу… чекаю поки
-
Elena 🇺🇦 підкажіть будь ласка після валідації заповненої форми та сгенерування штрих кодів внизу, можна внести поправку дати наприклад і знову нажати валідування чи треба по новій всю форму перезаповнити?
-
Мені потрібна довідка , як з вами звʼязатись ?
-
І де читаєте? Я гадала, що їх беруть першими
-
Да, так и есть
-
В ютубі повно
-
Я продовжувала в серпні, дали з позначкою куает.
-
Після correspondence letter швидко приходить наступний лист?
-
І як? 😂 розкажіть
-
з позначкою CUAET у перміт при формленні/продовженні медстраховки було виключення з правил, без позначки відповідно треба показати лист з роботи на додачу. Як в подальшому не знаю, програма згортається. Нові трирічні дають переважно з CUAET?
-
Ще чекайте 16 хвилин і все побачите. Якщо часовий пояс змінили на Київ
-
Звертайтесь в консульство
-
ще коли приходить запрошення, то є цікавий пункт. вони просто можуть не обробити аплікацію
-
Мені здається що 11100 має більше шансів
-
Там обов'язкова умова помітка. Ми так само з чоловіком отримали. Переподалася щоб поставили помітку. Чекаємо 3 місяці вже😔
-
Навіщо питаєте, через 20 хвилин зайдіть та перевірте самі. Тільки не забудьте перевести часовий пояс на Україну. Усі стоять в черзі очікування та щодня намагаються зловити. Календар бачуть ті хто в чергу очікування став. А слоти то вже розкіш (краще дивіться Торонто або Оттаву) бо Едмонтон розбирають так ніби їх і не викладали!
-
Це форум В гуглі напишіть, перше знайде
-
Та я розумію то… але дитині мала би продовжувати на основі свого нового… тепер буду подаватись на підставі старого до 2026… бо стаді закінчується
-
Доставлен именно сегодня? Или вчерашняя дата?
12 Jan 2024, 17:45
394129/453548
7 minutes ago