PR CUAET
-
Дата стоит 20. Дип.почта пришла это точно теперь они будут паспорта вносить в базу.Когда пришли паспорта точно не известно,возможно они пришли на прошлой недели.Если смотреть комментарии выше,то можно сделать вывод ,что паспорта вносить будут ещё недели 2-3 как это было в Торонто.
-
Ні, я не просто так думаю. Дівчина мого сина працює на одному місці 2,5 роки. Через рік їй на роботі сказали, що подавати її не будуть, бо рано, хай ще почекає трошки, через два роки програма по ній закрилася. За ці два роки , роботодавці подали аж 35 чоловік саме з Індії на піар і вони отримали, наших українців не подали жодного. Для наших постійно відмазки. Зараз знайшли програму, по якій теж дівчина може податися, на даному етапі, знов 10 індійців на федеральному етапі. І остаточно нашу дівчину відбрили, вони не хочуть привертати до іх компанії зайвої уваги, вдруг їй відмовлять, а у них люди подані. Все, край. Я сказала дівчині, кидай цю роботу. З ними тупик. І того, 35 індійців отримали, 10 чекають, ні одному українцю не допомогли, навіть просто доки не дали
-
Я в курсі,ми такі, я питаю коли ще приїде
-
На попередніх виїздгих сесіях консул брав лише інвалідів, багатодітніх, пенсіонерів
-
Ви ж крім того, що пишете, де знаходитесь, маєте прикріпити фото паспорту, в якому має бути штамп перетину кордону, якщо ви за кордоном. Мене теж ця ситуація з термінами подачі з України жахає. Чоловік подав документи ще в квітні 24 року, ще тиша. Кожні два тижні вони переглядають терміни і вони то 318 днів, то 465. В Молдові і Румунії - 20.
-
На 16 липня