PR CUAET
-
Ми вже 3-тій місяць, і все робимо що написано в групі і нічого, але мені запропонували за 300$ слот, і оплата після, тому я думаю що починає повертатись попередня система😢
-
Я так і подумала, але багато хто пише, що потрібно терміново отримати лист від університету і податися до 31 на стаді перміт. Я тоді не розумію, чи це якось полегшує отримання документу якщо податися по тому що до 31 чи які привілеї воно дає.
-
Що то за компанія така ? Хоч в якому місці ? Дуже дивно , як не зайду до них ,то є скиглення про українців .
-
Хто знає , чи можна вибрати іншу дію (послугу) і зловити слот , щоб податись на новий паспорт дитині ?
-
Думаю викидає, якщо попробуєте записатися знову то побачите чи ви в черзі чи ні
-
Оттава хтось зловив? Скільки було слотів (у мене два показало і зайняті були), уже все знову сіре
-
Ми стоїмо в черзі ще з Листопада і нічого
-
Я місяць там теж тиша
-
Слышал , что больше с оккупированых территорий давали approval.
-
Так, будьте наполегливі а то вони не охоче це роблять. Після виготовлення паспорта в них є доступ до паспорта в електронному вигляді
-
Підкажіть, якщо не підтвердити слот, який надійшов по черзі, викидає з черги, чи ні?
-
Уже нема слотів, ставайте у чергу то будете бачити календар
-
Доброго дня. Порекомендуйте будь ласка хорошого юриста на оформлення моргеджу не за всі гроші), можливо є контакти. Дякую
-
Выставляйте дополнительно GMT +2
-
А в Едмонтон? 😅
-
Але це один випадок із тисячі. І таких судити можна) Добре, що суди тут працюють)
-
Незнаю, шукайте в себе в налаштуваннях
-
Чи можна ще отримати позначку Cauet? Що для цього треба? Заново податися?
-
Все що до 17 липня вже розібрано, просто чомусь вони висять в календарі 🤷 глюк
-
Підкажіть будь ласка, скільки хто очікував на новий ворк перміт? Планую виїхати з Канади після продовження свого на 25 днів в Україну, чула, що може бути відмова якщо я не буду в Канаді в момент прийняття рішення, але за 25 днів думаю ніхто мені його не продовжить
12 Jan 2024, 17:45
394238/453965
about a minute ago