PR CUAET
-
Зловив на 16.07 10-30 Оттаву хоча хотів у Торонто
-
Я задам вам вопрос, вы много написали про исключение и жизнь до и после. А можно узнать а откуда вы просите вас исключить? Из чего именно? Что это вообще такое, откуда вас хотелось получить исключение? Пытаюсь подвести очень многих и мыслям о том, что они делают правильно или не правильно. Прямые аргументы, не всегда работают. ПОпробую направить общественность в правильное русло.
-
в мекне ось це постійно показує, на кожен слот
-
На основании куает. Я этот пункт поняла, как есть ли родственники граждане Канады. У супруга тоже есть КУАЕТ.
-
Вообщем сегодня можно уже не ждать эдмонтон?
-
Я вже місяць про це думаю мабуть знову "помагали" перехоплюють слоти або простих бажаючих вже настільки багато що тих 12 слотів ні про що тому їх навіть не видно 🤷
-
в мене так само.... цікаво чи хтось їх зловив??
-
Покарают за это сообщение. Но тему развивать не буду.
-
Так його не судили. Звільнили. А люди час згаяли. Чомусь я спиною чую, що я встряла теж на таку ж «гарну і дуже умну людину» . Бо це надо вміти з листопада 2023 протримати мене на ланцюжку по Атлантиці, яка 6 місяців до сьогодні
-
Upd: Хлопець подавав на ВП здається 27 липня. Сьогодні нарешті додзвонився до ірсс. Так як строк вже більше за процесинг час, наче поставили мітку, щоб видали фінальне рішення. І сказали, що всі етапи розглянуто, залишилось лише фінальне рішення. Тому для липневих, можливо ваші аплікації також вже тільки чекають ФД.
-
Можна
-
Я підключаю в телефоні і мобільний і домашній інтернет 😅
-
Поняла, спасибо🙂
-
Скажіть будь ласка який термін отримання паспорту з моменту подачі документів у консульство?
-
Можливо трекер знову не працює, до вересня-жовтня також довго не працював.
-
Так
-
Alberta Opportunity Stream
-
А у мене на компьютері, із-за того що змінила time zone, злетів WiFi, довелося з телефону заходити робити то все.
-
Спасибо!
-
Ви знаєте я не знаю про суд. Я знаю, що у 2023 році була така треш, повертали наші заявки без мотиву. Типу помилка . Дуже багато людей встряло. Ось я і знаю, що офіцера звільнили. Нічого більше не знаю. 😂
12 Jan 2024, 17:45
394279/454618
2 minutes ago