PR CUAET
-
Так його не судили. Звільнили. А люди час згаяли. Чомусь я спиною чую, що я встряла теж на таку ж «гарну і дуже умну людину» . Бо це надо вміти з листопада 2023 протримати мене на ланцюжку по Атлантиці, яка 6 місяців до сьогодні
-
Upd: Хлопець подавав на ВП здається 27 липня. Сьогодні нарешті додзвонився до ірсс. Так як строк вже більше за процесинг час, наче поставили мітку, щоб видали фінальне рішення. І сказали, що всі етапи розглянуто, залишилось лише фінальне рішення. Тому для липневих, можливо ваші аплікації також вже тільки чекають ФД.
-
Можна
-
Я підключаю в телефоні і мобільний і домашній інтернет 😅
-
Поняла, спасибо🙂
-
Скажіть будь ласка який термін отримання паспорту з моменту подачі документів у консульство?
-
Можливо трекер знову не працює, до вересня-жовтня також довго не працював.
-
Так
-
Alberta Opportunity Stream
-
А у мене на компьютері, із-за того що змінила time zone, злетів WiFi, довелося з телефону заходити робити то все.
-
Спасибо!
-
Ви знаєте я не знаю про суд. Я знаю, що у 2023 році була така треш, повертали наші заявки без мотиву. Типу помилка . Дуже багато людей встряло. Ось я і знаю, що офіцера звільнили. Нічого більше не знаю. 😂
-
Так дратує страшно
-
А яка програма у вас?
-
та це капєц, показувало стільки слотів спочатку і зловити шось нереально :(
-
Ну і рівно о 4:00 сайт так довго думає….
-
Сьогодні ваш день! Вітаю
-
Позвольте вам в личных сообщениях объяснить что именно вы понимаете не так. Да бы не разводить тут длинные речи. Возможно это сохранит вам деньги и время, а возможно и даже разочарования сможете избежать.
-
Дякую , спробую
-
Не чув про таке навіть , але якщо правда ,то це сильно 😅 Що у голові такої людини ? Я бачу сотні коментарів від індійців у підтримку злочинів роціі,але ж не думав ,що таке може бути в держ установі . Цікаво .
12 Jan 2024, 17:45
394287/454211
7 minutes ago