PR CUAET
-
На тестуванні буде тема саме з цих (одна зі 150)? Чи може бути і інша, якої немає в цьому списку?
-
Список 150+ вопросов для эссе IELTS по разным темам Давно хотела разобрать вопросы эссе IELTS по разным темам (communication, technology, science, crime и еще 20+ тем) Наконец-то дошли до этого руки, получился огромный файл на 150+ вопросов, которым я делюсь с вами абсолютно бесплатно, скачать можно тут: drive.google.com/file/d/1mxE5YuqAIAeGzQCUYVIM3zyKe0xNvSlN/view?usp=sharing 📌Пригодится тем, кто готовится к IELTS или готовит к нему студентов и хочет иметь готовый банк заданий по разным темам 📌Можно инкорпорировать в курс общего английского и при прохождении каждой темы писать эссе, чтобы использовать новую лексику 📌Можно брать рандомные вопросы при подготовке к IELTS, чтобы потренировать как можно больше вопросов и тем Если такие штуки вам полезны, ставьте реакцию, пожалуйста, чтобы я понимала, нужно ли делать такое в будущем 🙌
-
Скорее всего на оф сайте программы, по которой собираетесь подаваться
-
К сожалению не было времени и денег готовиться. Заказала учебники, они пришли за день до экзамена. Пробежалась , основные моменты, что увидела, помогли. Но готовиться вообще не было времени. И еще моя ошибка, что не проходила пробные тесты на сайте, т.е. даже не была готова к формату экзамена. Это очень важно! Даже если английский на уверенном уровне, формат может сбить с толку. Меня сбил очень
-
Тоже на это надеялась)) но нет, оно само)
-
Всем привет, подскажите пожалуйста где можно проверить работодателя подходит ли по регистрации для pr?
-
разовий оф-топік (для тих, хто в Едмонтоні): на 4 серпня з 17:45 до 20:00 у мене є 20 безкоштовних квитків в TELUS World of Science, правда лише в одну зону CURIOS CITY. telusworldofscienceedmonton.ca/explore/experiences/curiouscity/ Організатор рекомендує для дітей віком до 8 років якщо цікаво, заповніть форму forms.gle/hVS7Cq7dXvWvZZ86A
-
Вам нужны только за последние десять лет насколько я знаю , из каждой страны где жили больше 6 мес
-
💼 Підтвердження досвіду роботи в Україні🇺🇦 🇨🇦Канадська національна класифікація професій (NOC) ✅ Досвід роботи в Україні (або інших країн) повинен бути за останні 5 років. ✅ Що потрібно для підтвердження досвіду роботи від роботодавця, якщо ви найманий робітник? Потрібно підтвердити досвід документально: ✔️ Довідка або досвід роботи від роботодавця 🔷 Надрукована на офіційному бланку підприємства/організації/компанії ПОВИННА МІСТИТИ: 🔸ПІБ особи кому видається дана довідка; 🔸Контактна інформація про компанію (адреса, номер телефону та адреса електронної пошти); 🔸Ім’я, посаду та підпис безпосереднього керівника або співробітника з персоналу підприємства/організації/компанії; 🔹Має вказати всі посади, які мав під час роботи в компанії, і має включати наступні відомості: 🔵назву посади; 🔵обов’язки та відповідальність; 🔵статус роботи (якщо поточна робота); 🔵дати роботи в компанії; 🔵кількість робочих годин на тиждень; 🔵річну зарплату плюс виплати; ✅ ⚒ДІЗНАТИСЯ NOC код власної професії. ❓ ЯКЩО ПОТРІБНА ДОПОМОГА В НАПИСАННІ ДОВІДКИ ВІД РОБОТОДАВЦЯ ПИШІТЬ ‼️ В інших частинах ми детально розповімо, як підтвердити стаж роботи і які документи потрібні, якщо ви ФОП, власник компанії або працюєте на родича (батька,тестя сестру та інше) 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱Telegram канал : t.me/UA_Canada_Cuaet
-
💼 Документи, для подачі на PR (Permanent Resident)🇨🇦🇺🇦 📑 Перелік документів PR: 1️⃣Підтвердження медичного огляду; 2️⃣ Police Certificate; (Довідка потрібна для заявника їх чоловіка/дружини або сімейного партнера та дітей, які перебувають на їхньому утриманні, віком від 18 років, у тому числі несупроводжуючі) 3️⃣ Підтвердження досвіду роботи Для кожного заявленого стажу роботи обов'язковими є такі документи: довідка або досвід роботи від роботодавця, який має бути офіційним документом, надрукованим на фірмовому бланку компанії (повинен містити ім’я заявника, контактну інформацію компанії [адреса, номер телефону та адреса електронної пошти], а також ім’я, посаду та підпис безпосереднього керівника або співробітника з персоналу компанії),має вказати всі посади, які мав під час роботи в компанії, і має включати наступні відомості: назву посади, обов’язки та відповідальність, статус роботи (якщо поточна робота), дати роботи в компанії, кількість робочих годин на тиждень і річну зарплату плюс виплати; і якщо заявник є самозайнятим, статут або інші докази власності на бізнес, докази доходу від самозайнятості та документація від третіх осіб із зазначенням наданої послуги разом із платіжною інформацією (самодекларовані основні обов’язки чи свідчення під присягою не приймаються підтвердження досвіду самозайнятої роботи). Якщо досвід роботи в Канаді, підтвердження може включати копії податкових квитанцій T4 та повідомлень про оцінку, виданих Податковим управлінням Канади (період часу для цих документів має відображати досвід роботи) 4️⃣ Копія свідоцтва про народження або іншого еквівалентного документа, який підтверджує спорідненість дітей на утриманні з батьками; 5️⃣ Підтвердження освіти (WES); 6️⃣ Паспорти для всіх членів сім'ї; 7️⃣Лист-пропозиція від роботодавця (договір пропозиції про роботу LMIA), if applicable; 8️⃣Свідоцтво про шлюб, розірвання шлюбу (свідоцтво про смерть чоловіка/дружини); 9️⃣Цифрові фотографії; ‼️ ВСІ ДОКУМЕНТИ ПОВИННІ БУТИ ЗАВІРЕННІ 👇 ✔️ СЕРТИФІКОВАННИЙ ПЕРЕКЛАДАЧ ⚡️
-
В мене теж різні. Нічого страшного. Якщо я чек листі немає вимог до довідки з роботи, то її подавати не треба. Якщо що, ваи прийде запит на додаткові документи.
-
не успеваете, видимо кто-то быстрее вас забукал слот