PR CUAET
-
В Канаді. А є така опція ,що з України. Скільки він там часу ?
-
Там на сайті офіційному є як поставити помітку КУАЕТ. Ні, не платили. Там написано щоб поставити помітку не треба платити. Я телефонувала і писала в IRCC і вони сказали переподавайтеся. Лист пояснювальний добавляла, і посилання на офіційний сайт де те написано.
-
Саме так, тільки слотів всього по 12 шт на консульство щодня а бажаючих тисячі 😭
-
Дякую за інформацію. Ви робили новий закордонний паспорт в Канаді чи замволяли доставку уже готового паспорта з України?! Бо мені потрібно доставка.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/open-work-permit-spouses-dependent-children.html Підкажіть будь ласка , ці зміни стосовно українців також ?
-
Напишіть)
-
У вкладці послуги на головній сторінці
-
Ту саму картину маю …. Із вересня…
-
Наразі рішення приймають швидко, якщо ви все вірно зоповните та зробити одразу оплату онлайн. Я отримав відповідь за три тижні. Багатьом через декілька днів давали рішення.
-
Чи є якісь інші варіанти отн мати позначку CUAET у ворк перміті (прийшов без) окрім подачі заново на ворк перміт, і відповідно знову сплати по 250 за один дозвіл?
-
Укажіть будь-ласка місто?
-
Готовий із 2022р. Так, опція є. Вони вже один раз мене обдурили, прийняли заявку на доставку до 23 квітня 2024р, а потім сказали що не пришлють бо заявку надіслали в Україну після 23 квітня! 🤬🤬🤬
-
Ви можете кментувати ваші думки про мою ситуацію прямо в чаті. Думаю всім цікаво( якщо це по темі). Відповідь на ваше питання- виклбчення з правил на основі бест інтерест оф чайлд( у дитини інвалідність). Саме тому я поки що не маю змоги працювати і тому ми не проходимо по іншим програмам, ге набираємо балів ( зараз у нас працює лише чоловік) щодо працевлаштування в Канаді- планую але все завязано саме на отриманні Пр яке розвяже мені руки в плані професійного росту і роботи в Канаді. Курси англ пройшла. Тобто не сиджу- чекаю» на блюдечці» . Просто у нас специфісна ситуація. Саме виняток.
-
Ясно. Мы заказывали 02.01. паспорт. Надеялась, что попадём в эту дип почту. 😭😭😭😭
-
Ось на офіційному сайті написано як поставити помітку
-
Скажіть будь ласка по Оттаві в котрій годині зʼявляються слоти ?
-
Так і я про це, в гум аплікації ніхто нічого не « требує»- це некоректно впринципі в усіх програмах, щось « требовать»
-
Будь ласка, завжди раді допомогти 😉
-
Вы не о том говорите. По этому ворк пермиту можно было учиться без стади пермита. На часы работы он никак не влияет.
-
Для гуманитарної програми немає чітких та визначених законів, є лише узагальнені правила. Які можуть трактуватися лише офіцерами. Тим то вона і унікальна.
12 Jan 2024, 17:45
394346/455311
3 minutes ago