PR CUAET
-
Так і я про це, в гум аплікації ніхто нічого не « требує»- це некоректно впринципі в усіх програмах, щось « требовать»
-
Будь ласка, завжди раді допомогти 😉
-
Вы не о том говорите. По этому ворк пермиту можно было учиться без стади пермита. На часы работы он никак не влияет.
-
Для гуманитарної програми немає чітких та визначених законів, є лише узагальнені правила. Які можуть трактуватися лише офіцерами. Тим то вона і унікальна.
-
Щодо університетів, якщо у вас діти ідуть у 11й клас дуже рекомендую шукати програми IB або AP. Залежно від університету це може зекономити майже цілий рік навчання.
-
В законе нет ни чего про BoC. Есть рекомендации для офицеров, какими суждениями ему рекомендуется руководствоваться в приминении закона на практике, есть судебная практика где явно указывалось что при принятии решения этот фактор судом считается весомым и РЕКОМЕНДУЕТ офису пересмотреть своё решение. Рекомендует! А не требует, т.к. в законе ни чего об этом нет.
-
Доказательная( з ваших слів) база, потрвбна якщо відмовляють по гум, отам і готуються ссилки на закони, посилання на них і аргументація власним кейсом цих доказів. Це ви пишете уже про кейс біденства, коли як останній ганс, готують всі докази і ссилки на закони і аргументацію їх саме доводять кожним посиланням. Це вже не прохання а тактика « захисту» при відмові- те що ви описуєте
-
Добрий день, перечитала багато інфи, але на жаль не змогла знайти повної відповіді на моє запитання, то ж може хто зможе підказати по пунктам) Питання от в чому. Паспорт вже виготовлений в Україні лежить, хочу оформити DHL на адресу свою. Як це правильно зробити? 🙏
-
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ Тема: Бізнес-імміграція в Канаду – Програма Start-up Visa Дата: 26 січня, неділя 20:00 – Онтаріо 18:00 – Альберта 17:00 – Британська Колумбія Спікер: Ліцензований імміграційний консультант Олег Шиндлер (R706744) ⚡️ Що таке Стартап Віза та Лист Підтримки від бізнес-інкуабаторів, венчурних фондів та ангельських інвесторів? ⚡️Які бізнеси кваліфікують на програму? ⚡️Які вимоги до підприємців-стартаперів? ⚡️Дізнайтеся про можливості для бізнес-імміграції до Канади та особливості програми Start-up Visa від досвідченого фахівця. ⚡️Приєднуйтесь та отримайте відповіді на всі свої запитання! ❗️❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/yZ6UczRfxbGbk9667 👀ЗАПИС ВЕБІНАРУ БУДЕ ТУТ: youtube.com/@prcuaet?si=K2JGBT3kJRgaAgdo #вебінар #webinar
-
McGill здається приймає. Але доволі складно і потрібно їм писати.
-
В законе прямо написано как и что правильно и не правильно. Офицеры руководствуются только Законом. А внутренние инструкции уточняют как те или иные действия Министра Иммиграции следует имплементировать на практике. Там даже есть секции, что должн или не должен делать Министр которые занимает должность в офисе, вот пример: Instructions of Minister (4) An officer shall apply the regulations on sponsorship referred to in paragraph 14(2)(e) in accordance with any instructions that the Minister may make.
-
Привіт.А є шанс отримати ПР по гуманітарній програмі одній особі?Чи шанс дуже малий?Дякую за відповідь.Я розумію що важливий який кейс,але все одно питаю у тих хто вже більше знає про цю програму
-
Ми в гуманітарній гілці, не відходьте від теми)) до чого ви тут так детально описуєте біженство?
-
Можно учиться по тому вору пермиту, если его срок ещё не закончился и только до окончания его срока.
-
🥳 Ура!! Прийшов емейл зі слотом з електронної черги на Травень! Тримайтеся хто в електронній черзі💪, ми чекали майже три місяці
-
Dhl привозить у Консульство, в якому ви замовили паспорт.
-
І підскажіть чи буде обмеження на 20 годин роботи, якщо працювати по продовженому ворк перміту та навчатися по стаді?
-
Ворк пермит не аннулируется после получения стади пермита. Работать вы можете и на основании ворк пермита, и на основании стади пермита, по которому даётся 24 часа в неделю. При полном учебном дне, я думаю что вы не сможете работать больше часов.
-
О, якщо ви в темі. Якщо ворк перміт був виданий до 07.06, а зараз буде подовжений, то тоді вже не можна навчатись по ворк перміту, так? Бо можливість була саме по першому?
-
Программа беженства регулируется, в разделе 2 (DIVISION 2), начиная от процедуры 99(1), и пунктом 100(4.1) где назначается дата суда. А дальше в секциях Regulations (102-...) уже перечисляется что именно может считаться весомыми факторами для предоставления беженства. Но подать на беженство вы можете дае не имея этих факторов, что бы на судью посмотреть. Всё там.
12 Jan 2024, 17:45
394362/454186
3 minutes ago